Ποιο χρώμα ταιριάζει στα νύχια σας;

Ποιο χρώμα ταιριάζει στα νύχια σας;

Διαλέξτε το τέλειο χρώμα για τα νύχια σας ανάλογα με την επιδερμίδα σας.

Στα νύχια είναι η αλήθεια ότι επιτρέπονται πολλά παιχνίδια και ακόμη πιο πολλές δοκιμές. Άλλωστε, είναι από τις πιο εύκολες και γρήγορες αλλαγές στο look που καταφέρνουν να δίνουν άλλη αίσθηση στην εμφάνιση και μπορούν να απογειώσουν το στυλ και να ξεχωρίσουν.

Όπως και να' χει όμως, όπως σε όλα τα πράγματα υπάρχουν κάποιες σταθερές που ισχύουν και δεν αλλάζουν. Μιλάμε για τους απόλυτους συνδυασμούς, για τους μικρούς κανόνες των χρωμάτων που κολακεύουν την ανάλογη απόχρωση της επιδερμίδας. Σας τους παραθέτουμε:

•Αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα προτιμήστε ανοιχτό και έντονο ροζ όπως και κοραλλί αν θέλετε έντονο χρώμα. Στις ουδέτερες αποχρώσεις προτιμήστε ένα πολύ παλ ροζ.

•Αν έχετε επιδερμίδα μεσαίου τόνου αναδείξτε την με αποχρώσεις στα χρώματα των πολύτιμων λίθων όπως το ρουμπίνι και το ζαφείρι. Τα έντονα κόκκινο-μοβ και τα μπλε δηλαδή είναι για σας. Για πιο ουδέτερες εμφανίσεις επιλέξτε ένα απαλό καφετί λίγο πιο σκούρο από την απόχρωση του δέρματος σας.

•Αν έχετε σκούρα επιδερμίδα, τότε ένα πολύ έντονο πορτοκαλί ή ένα μπλε-τιρκουάζ περιμένουν να την αναδείξουν. Για ήσυχο αποτέλεσμα επιλέξτε ένα καφέ της σοκολάτας.

Και ένα έξτρα tip: Όλοι μπορούν αν φορέσουν κόκκινο, γιατί κολακεύει κάθε χρώμα δέρματος, αλλά υπάρχει κι ένα κόμη χρώμα που λειτουργεί για όλους ανεξαιρέτως. Είναι το βασιλικό μοβ-μπορντό, μία απόχρωση που την έχει πετύχει τέλεια η Chanel με τo Vendetta.