Πειθαρχήστε την αλογοουρά σας με τις συμβουλές της hair stylist Ντίνας Τρούσσα

Πειθαρχήστε την αλογοουρά σας με τις συμβουλές της hair stylist Ντίνας Τρούσσα

Η hair stylist Ντίνα Τρούσσα μας μιλάει για την κοτσίδα που θα φτιάξουμε στα χριστουγεννιάτικα πάρτι.

Η hair stylist Ντίνα Τρούσσα μας λέει «Η βραδινή ουρά είναι πολύ περιποιημένη. Δεν είναι όσο εύκολη φαίνεται, -θέλει κι αυτή το χρόνο της και τον τρόπο της-, αλλά σίγουρα είναι ένα χτένισμα που μπορεί να το κάνει μόνη της μία γυναίκα χωρίς βοήθεια» και συνεχίζει «Δε νοείται αλογοουρά σε βραδινή, εορταστική, επίσημη εμφάνιση που είναι γεμάτη απείθαρχα τριχάκια. Σε αυτήν την ουρά δε θέλουμε όγκο! Πρέπει μεν να είναι πλούσια, αλλά όχι φουσκωμένη. Θα πρέπει να την χαρακτηρίζει η πειθαρχία και η στιλπνότητα».

«Το που θα την πιάσετε εξαρτάται από τη διάθεση σας, το ρούχο σας και την εμπειρία σας κάποιες φορές, αλλά και από την ηλικία σας. Η ουρά που γίνεται πολύ ψηλά πηγαίνει πιο πολύ σε μικρές ηλικίες –κι ας έχει και ένα εφέ λίφτινγκ. Αν δυσκολεύεστε να φέρετε όλα τα μαλλιά από τη μία μεριά και να τα κρατήσετε ίσια όλα χωρίς να φεύγουν, πηγαίνετε καλύτερα στην κλασική της εκδοχή» παρατηρεί.

«Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τα έχετε χτενίσει, ώστε να μην υπάρχουν εξογκώματα από τα κάτω μαλλιά, -καλά θα είναι να ρίξετε από πριν και κάποιο σπρέι κρατήματος χωρίς να υπερβάλλετε-, και να τα πιάσετε με το λαστιχάκι σας. Αυτό θα το καλύψετε με μία τούφα που θα γυρίσετε γύρω της και θα το στερεώσετε κρυφά από κάτω» λέει η Ντίνα.

«Η ίδια η ουρά θα πρέπει να είναι ολόισια, γι' αυτό πριν την πιάσετε θα έχετε δουλέψει με το σίδερο, αλλά και αφού τη δημιουργήσετε θα περάσετε το μήκος της με το σίδερο και στη συνέχεια με ένα προϊόν anti-frizz και λάμψης μαζί» συμβουλεύει η Ντίνα.