10 πολύτιμες συμβουλές από τη Rita Hazan την Hair Expert του Sunsilk στο χρώμα

10 πολύτιμες συμβουλές από τη Rita Hazan την Hair Expert του Sunsilk στο χρώμα

Επιλέξτε το χρώμα των μαλλιών σας σωστά και διατηρήστε το για μεγάλο χρονικό διάστημα ακολουθώντας τις συμβουλές της ειδικού.

Η Rita Hazan είναι μια από τις πιο διάσημες hair colorists στον κόσμο και συνδημιουργός του Sunsilk Co-Creations προστασία και λάμψη χρώματος. Ακολουθώντας το δικό της τρόπο το χρώμα των μαλλιών σας θα είναι ζωντανό για 4 εβδομάδες.

  1. Αποφύγετε τα άκρα: πάρα πολύ σκούρα, πάρα πολύ ξανθά, πάρα πολλά extensions, πάρα πολλές ανταύγειες... ΚΑΙ στα μαλλιά ισχύει το less is more.
  2. Να θυμάστε ότι οι ανταύγειες είναι πάντα ένας εύκολος τρόπος για να φωτίζετε τα μαλλιά σας.
  3. Προτείνω στις πολύ νέες κοπέλες να χρησιμοποιούν φυσικές βαφές, αλλά μόνο σε ένα τόνο πιο σκούρο και ζεστό χρώμα.
  4. Για να διαπιστώσετε αν πετύχατε τη σωστή απόχρωση, παρατηρήστε το βλέμμα σας, αφού το ιδανικό χρώμα φωτίζει τα μάτια.
  5. Μην κάνετε βαφή σε φρεσκολουσμένα μαλλιά. Έτσι, οι πόροι στην επιδερμίδα του κεφαλιού θα είναι κλειστοί και θα αποφύγετε τυχόν ερεθισμούς που μπορεί να προκαλέσει η βαφή.
  6. Μην κάνετε ποτέ βαφή σε μαλλιά που έχουν χένα, γιατί τα μεταλλικά άλατα που περιέχει, όταν έρθουν σε επαφή με την αμμωνία της βαφής, κάνουν την τρίχα να σπάει.
  7. Για να διατηρήσουμε το χρώμα λαμπερό για περισσότερο, χρησιμοποιούμε σε κάθε λούσιμο σαμπουάν και conditioner για βαμμένα μαλλιά.
  8. Το Α και το Ω της προστασίας των μαλλιών είναι η ενυδάτωση.
  9. Γι' αυτό, χρησιμοποιούμε μάσκα μία με δύο φορές την εβδομάδα, για να διατηρούνται τα μαλλιά υγιή και ενυδατωμένα.
  10. Αν ανήκετε στην κατηγορία των πολυάσχολων γυναικών, ζητήστε από τον κομμωτή σας να δώσει μια λύση που να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας. Κάντε για παράδειγμα ανταύγειες στο 'στεφάνι' των μαλλιών, που διατηρούνται αρκετά και δεν αποκαλύπτουν γρήγορα τη ρίζα.