Yummy mummy: Αδυνατίστε ευχάριστα και έγκαιρα

Yummy mummy: Αδυνατίστε ευχάριστα και έγκαιρα

Όχι! Αυτό το gel της That's Better δεν είναι για φάγωμα, είναι για επάλειψη και αδυνάτισμα.

Μην περιμένετε να φανεί ο καυτός καλοκαιρινός ήλιος για να μπείτε σε πρόγραμμα και να αρχίσετε να εφαρμόζετε σε όλο σας το σώμα αδυνατιστικά προϊόντα προσπαθώντας να «σβήσετε» τα υπολείμματα από τις ατασθαλίες του Χειμώνα. Η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα! Ξεκινήστε δραστικά με το ενισχυμένο gel αδυνατίσματος Yummy mummy της That's Better που δρα κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Με καθημερινή χρήση, τα μοναδικά συστατικά του ενισχύουν τη σύνθεση κολλαγόνου και δρουν κατά της χαλάρωσης της επιδερμίδας και της εμφάνισης κυτταρίτιδας. Απλώστε καθημερινά, δύο φορές την ημέρα, κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις, επιμένοντας στα προβληματικά σημεία, έως ότου το προϊόν απορροφηθεί.

Τα εκχυλίσματα Glaucium Flavum, Euglena Gracilis και η καφεΐνη φυτικής προέλευσηςπου είναι γνωστή για την λιποδιαλυτική της δράση, συνεργάζονται αρμονικά για τη διάσπαση των λιποκυττάρων, αναδομώντας τους ιστούς και συμβάλλοντας στη σύσφιξη του δέρματος με αποτέλεσμα η όψη φλοιού πορτοκαλιού στα επίμαχα σημεία να μειώνεται και ο τόνος της σιλουέτας να βελτιώνεται. Αυτό δε θέλετε;

Επίσης, το συστατικό Escin, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, βοηθά στην αποσυμφόρηση των λιποκυττάρων και στη μείωση της κατακράτησης νερού που είναι βασικές αιτίες της εμφάνισης της κυτταρίτιδας, χαρίζοντας λεία και απαλή επιδερμίδα.

Το Yummy mummy της That's Better είναι δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Μην αργείτε να δράσετε!

Θα το βρείτε αποκλειστικά σε όλα τα φαρμακεία του δίκτυου φαρμακείων Advance Pharmacies. Βρείτε εδώ το κοντινότερο σε εσάς φαρμακείο Advance.