Meet the Bloggers

Meet the Bloggers

Ένας διαγωνισμός της Sephora για τους Bloggers & την Athens Exclusive Designers Week δίνει την ευκαιρία να ζήσετε με το δικό σας τρόπο τη μόδα και την ομορφιά.

Αν είστε Fashion και Beauty blogger μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό που οργανώνει η Sephora μιας και η Make Up For Ever, θα είναι επίσημος χορηγός μακιγιάζ της διοργάνωσης Athens Exclusive Designers Week. Τι έχετε να κερδίσετε;

Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε 2 φάσεις και ξεκίνησε ήδη στις 29 Φεβρουαρίου. Στην πρώτη φάση, οι συμμετέχοντες καλούνται να στείλουν ένα mini CV και ένα beauty/fashion report για το look της επιλογής τους από την προηγούμενη διοργάνωση AXDW (Οκτώβριος 2011) στο info@sephora.gr μέχρι και τις 7 Μαρτίου. Στις 8 Μαρτίου θα επιλεγούν και θα ανακοινωθούν οι 8 που θα προκριθούν στην επόμενη φάση.

Στη δεύτερη και τελική φάση θα δημοσιευθούν στη σελίδα MySephora στο facebook τα προφίλ με τα report των 8 bloggers και θα διατεθούν προς ψηφοφορία από τους φίλους της σελίδας. Οι 3 που θα συλλέξουν τα περισσότερα Like θα κερδίσουν από 1 pass για αποκλειστική κάλυψη backstage για το show γνωστών σχεδιαστών και first row VIP πρόσκληση για το αντίστοιχο show.