3 διαφορετικά look στο κόκκινο χαλί των Oscars και πως γίνονται

3 διαφορετικά look στο κόκκινο χαλί των Oscars και πως γίνονται

Jennifer Lopez, Li Bingbing και Milla Jovovich: τρεις εμφανίσεις στα Oscars με μακιγιάζ L'Oreal Paris.

H Jennifer Lopez, η Li Bingbing και η Milla Jovovich έκαναν λαμπερή εμφάνιση στο γεγονός της χρονιάς, στα Oscars, και εμπιστεύθηκαν για το μακιγιάζ τους την L'Oreal Paris. H καθεμία έχει διαφορετικό στυλ και επέλεξε το δικό της προσωπικό look. Δείτε με ποια προϊόντα δημιούργησαν το μακιγιάζ τους και αντιγράψτε το στυλ όποιας σας ταιριάζει.

Η Jennifer Lopez, έκανε την επιδερμίδα της λαμπερή και με μία αίσθηση μαυρίσματος όπως της αρέσει. Για να το πετύχει χρησιμοποίησε το True Match Ν6 Honey και την Glam Bronze Light Powder 301 Into the Wild. Τα μάτια της ήταν βαμμένα με σκιές σε αποχρώσεις του χρυσού, του καφέ και του μαύρου, με τις Color Infallible 14 Eternal Black, 24 L'Or Bronze Divine & 12 Endless Chocolat και μία εντυπωσιακή γραμμή eyeliner είχε δημιουργηθεί με το Super Liner Gel Intenza. Οι βλεφαρίδςε της ήταν εντυπωσιακές, πυκνές και μακριές με πολλές στρώσεις Volume Million Lashes Luminizer Brown Eyes, που τόνιζε τα καστανά της μάτια. Τα χείλη της ήταν φυσικά και λαμπερά με το Color Riche Naturals Sépia 231. Όσο για τα νύχια της ήταν εντυπωσιακά και έκλεψαν την παράσταση.

Η Milla Jovovich προτίμησε ένα look με ένταση στα χείλη. Η επιδερμίδα της ντύθηκε με το True Match N4 Beige και τα μήλα της πήραν χρώμα με το True Match Blush 115 True Rose. Στα μάτια της οι σκιές Color Infallible 12 Endless Chocolat & 04 Forever Pink έδωσαν απαλό χρώμα και το Super Liner Black Lacquer καθόρισε τα όρια τους. Για τις βλεφαρίδες της επέλεξε μήκος με την Lash Architect 4D Black Lacquer και για τα νύχια της ένα απαλό περλέ με το Color Riche Le Vernis 5 Vendôme Pearl. Το κατακόκκινο Color Riche 297 Red Passion στα χείλη ήταν το σήμα κατατεθέν της εμφάνισης της.

H Li Bingbing, ανέδειξε την εξωτική της ομορφιά με το True Match Liquid Foundation R2 και την Two Way Cake Powder R2 στην επιδερμίδα σε όλο το πρόσωπο και το True Match Blush 115 True Rose στα μήλα για ροδαλό χρώμα. Τα μάτια της τονίστηκαν με τις σκιές Color Infallible 14 Eternal Black, 02 Hourglass Beige & 12 Endless Chocolat, το Super Liner Felt Impact και τη μάσκαρα Double Extension Serum Inside. Τα χείλη της απέκτησαν ένα υπέροχο βαθύ ροζ χρώμα με το Color Riche Deep Pink 626 και τα νύχια ης βάφτηκαν με το σκούρο Color Riche Le Vernis 404 Scarlet Vamp.