Για όλα υπάρχει ο σωστός τρόπος

Για όλα υπάρχει ο σωστός τρόπος

Το λούσιμο είναι μία καθημερινή συνήθεια που πολλοί από μας δεν του δίνουν την πρέπουσα σημασία!

Όποιο τύπο μαλλιών και αν έχετε οι στόχοι είναι οι ίδιοι: Να διανείμετε το σαμπουάν ισόποσα και να ξεβγάλετε καλά, ειδικά στον αυχένα όπου μαζεύεται σαπουνάδα και να αφήσετε τα μαλλιά καθαρά, χωρίος υπολείμματα Κάντε το σωστά!

Βήμα 1ο : Βρέξτε τα
Ρίξτε ζεστό νερό (όχι πολύ ζεστό γιατί τα αφυδατώνει) στα μαλλιά σας μέχρι να βραχούν καλά παντού. Σιγουρευτείτε ότι σηκώνετε τα μαλλιά σας από τις ρίζες, ειδικά τα πίσω έτσι ώστε το νερό να μουλιάσει το τριχωτό (το κρανίο) όπου μαζεύεται η σκόνη και η λιπαρότητα.

Βήμα 2ο: Η σωστή ποσότητα
Τρίψτε στις παλάμες σας σαμπουάν ίσο σε ποσότητα με ένα καρύδι. Προσθέστε λίγο νερό και συνεχίστε μέχρι να κάνει αφρό. (Έκτός αν έχετε μακριά, ή μαλλιά με χοντρή τρίχα, δεν χρειάζεται να επαναλάβετε μετά το ξέβγαλμα.)

Βήμα 3ο : H σωστή εφαρμογή
Απλώστε το σαμπουάν. Αρχίστε από το πάνω μέρος, συνεχίστε μέχρι κάτω στο λαιμό και ύστερα κατά μήκος στο στεφάνι του κεφαλιού. Μην ξεχνάτε τα «κρυφά» σημεία, όπως τα μαλλιά στο εσωτερικό πάνω από τον αυχένα.

Βήμα 4ο: Απαλό μασάζ
Κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα, έτσι, ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα, τα κατάλοιπα από προϊόντα styling και τη λιπαρότητα. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό για τουλάχιστον ένα λεπτό.