Οι αξίες της ομορφιάς

Οι αξίες της ομορφιάς

Η Shiseido έχει κάποιες αξίες που ακολουθεί πιστά εδώ και 140 χρόνια και αξίζει να ενστερνιστείτε.

Από την πρώτη μέρα δημιουργίας της και μέχρι σήμερα, η φιλοσοφία της Shiseido είναι «να δίνει τροφή στη νέα ζωή και να προωθεί νέες αξίες». 140 χρόνια μετά, οι τρεις βασικές της αξίες την καθοδηγούν σε κάθε της έκφανση:

1. H Επιστήμη για τον άνθρωπο - μία επιστημονική διερεύνηση σώματος, πνεύματος και ομορφιάς.
Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της μάρκας είναι μέσω της επιστήμης να δημιουργεί αποτελεσματικά προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας. Η Shiseido πρώτη δημιούργησε το Super Bio-Hyaluronic Acid (Βιο-Υαλουρονικό Οξύ) και διαθέτει 13 Ερευνητικά Κέντρα σε όλο τον κόσμο που έχουν κατοχυρώσει διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε περισσότερες από 1.000 φόρμουλες.

2. Το Omotenashi - αποδίδεται ως «φιλοξενία» ή «καλωσόρισμα».
Η λέξη «Omotenashi» δεν είναι εύκολο να μεταφραστεί με το μυαλό. Είναι μια λέξη που μεταφράζεται με την καρδιά. Για τη Shiseido η επαφή με μια πελάτισσα δεν είναι ένα απλό καλωσόρισμα αλλά μια καινούργια σχέση.

3. Ο Πλούτος - της ανθρώπινης εμπειρίας.
Ο πλούτος της αληθινής ποιότητας και της ανάγκης για τελειότητα χωρίς συμβιβασμούς! Ο πλούτος μιας έντονης εμπειρίας ζωής, όταν κανείς ζει πραγματικά την κάθε στιγμή της κάθε ημέρας.

Καθώς και η σύνδεση της με την Τέχνη - ένα χαρακτηριστικό που βρίσκεται διάχυτο στη φιλοσοφία αυτή και είναι ένα κληροδότημα του γιου του ιδρυτή της Shiseido, Shinzo Fukuhara, που όντας καλλιτέχνης ο ίδιος προίκισε την μάρκα με μια ανυπολόγιστη καλλιτεχνική κληρονομιά. Παράλληλα, η Shiseido θα χαρακτηρίζεται πάντα από τις βαθιές ρίζες που έχει στην Άπω Ανατολή και από την εκατοντάδων αιώνων Ιαπωνική παράδοση.

Για 140 χρόνια, η Shiseido κατέχει το ιδεώδες να κάνει τη ζωή πιο όμορφη. Σήμερα, το πνεύμα της Shiseido είναι ακόμη καινοτόμο, αναζητώντας διαρκώς νέους τρόπους για να προσφέρει νέες αξίες στις ζωές των ανθρώπων και είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Απλά υιοθετήστε το και κάντε τη ζωή σας πιο όμορφη.