Ανακαλύψτε το επαγγελματικό μυστικό του Τρύφωνα Σαμαρά

Ανακαλύψτε το επαγγελματικό μυστικό του Τρύφωνα Σαμαρά

Μία σταγόνα Mythic Oil αρκεί και το επαγγελματικό μυστικό του Τρύφωνα Σαμαρά αποκαλύπτεται.

Ακούτε διάφορα «μυστικά» για να έχετε όμορφα μαλλιά και πολλά από αυτά συνδέονται με έλαια. Ο Τρύφωνας Σαμαράς, μας αποκαλύπτει ένα μαγικό λάδι μαλλιών, που με μια μόνο σταγόνα καταφέρνει και προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα στα μαλλιά σας.
Όπως αναφέρει και ο ίδιος: «Το Mythic Oil με βοηθάει να δημιουργώ ανάλαφρα look με κίνηση και εκτυφλωτική λάμψη. Δίνει βαθιά θρέψη, χαρίζει έντονη λάμψη, αφήνει τα μαλλιά πολύ απαλά και έχει δράση μεγάλης διάρκειας ενάντια στο φριζάρισμα. Δοκιμάστε το και εσείς» προτείνει σε όλες μας τις φίλες.

Το Mythic Oil είναι επαγγελματικό προϊόν περιποίησης μαλλιών της L'Oréal Professionnel. Τα μοναδικά του συστατικά προσφέρουν όλες τις εξαιρετικές θρεπτικές ιδιότητες και την προστασία που χρειάζονται τα μαλλιά μιας γυναίκας και συνδυάζονται σε μια ανάλαφρη σύνθεση που δεν βαραίνει ούτε τα πιο λεπτά μαλλιά.

Όσο για το πώς θα το χρησιμοποιήσετε εσείς στο σπίτι έχετε πολλές επιλογές:

Πριν από το χτένισμα
Εφαρμόστε το το Mythic Oil, σε λουσμένα και σκουπισμένα μαλλιά, στα μήκη και τις άκρες. Αυτή η κίνηση κάνει τη βούρτσα να γλιστράει καλύτερα, προσφέροντας ευκολία στο χτένισμα, ενώ ταυτόχρονα κάνει τα μαλλιά εξαιρετικά λεία και απαλά.

Για το φινίρισμα
Όταν πια ολοκληρώσετε το χτένισμα, εφαρμόστε μία πίεση του Mythic Oil, στα μήκη και τις άκρες και δώστε στα μαλλιά σας άμεσα λάμψη και μεταξένια υφή.

Όπως και να χτενίζετε τα μαλλιά σας, το Mythic Oil είναι το μυστικό σας όπλο. Στα ίσια μαλλιά θα δώσει λείανση, στα σπαστά κίνηση και στα σγουρά θα δώσει το απαραίτητο νεύρο στις μπούκλες.

Θα το βρείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα κομμωτήρια!


Για περισσότερες πληροφορίες συνδεθείτε στη επίσημη σελίδα του Mythic Oil στο Facebook – Mythic Oil Greece

http://www.facebook.com/MythicOilGreece