Ότι πιο φυσικό

Ότι πιο φυσικό

Το διάφανο δέρμα δεν είναι ποτέ εκτός μόδας, κι ακόμη περισσότερο αυτήν την Άνοιξη και το Καλοκαίρι που έρχεται.

Το δέρμα αυτή τη σεζόν είναι φωτεινό, ματ και φυσικό. Ότι κι αν κάνετε με το υπόλοιπο μακιγιάζ σας κρατήστε το έτσι. Η φυσικότητα του δέρματος είναι το ζητούμενο.

Μην υπερφορτώνετε την επιδερμίδα σας με πολλά προϊόντα, μην κάνετε χρήση πολλών διαφορετικών υφών την μία πάνω στην άλλη, γιατί στο τέλος, απλά δεν αφήνουν τους πόρους να αναπνεύσουν, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μικρά σπυράκια και επίσης, χάνεται η δική σας προσωπική και μοναδική όψη που σας ξεχωρίζει.

Επιλέξτε, απλά ένα προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες σας παίρνοντας πάντα υπόψη παράγοντες όπως είναι η ηλικία, η εποχή αλλά και η κατάσταση του δέρματος σας την συγκεκριμένη στιγμή.

Μία πολύ καλή λύση που δίνει ανάλαφρο αποτέλεσμα αλλά καλύπτει πολλές ανάγκες, είναι οι νεοφερμένες BB Creams, που πλέον θα βρείτε σε διάφορες μάρκες καλλυντικών και δίνουν ενυδάτωση, λάμψη αλλά και λίγο χρώμα και ελαφριά κάλυψη στην επιδερμίδα.

Αν πάλι, προτιμάτε να μείνετε πιστές σε όποια κρέμα περιποίησης προσώπου έχετε επιλέξει, εξετάστε το ενδεχόμενο να βάλετε μία βάση που θα δώσει ομοιομορφία και φωτεινότητα στο δέρμα ή ένα foundation διάφανο, ελαφρώς καλυπτικό και ενυδατικό.