Αντιγράψτε το look: το rock chic χτένισμα της Kristen Stewart

Αντιγράψτε το look: το rock chic χτένισμα της Kristen Stewart

Στο κόκκινο χαλί των Teen Choice Awards 2012

Να και μια επίσημη εμφάνιση (από τις λίγες μέχρι στιγμής) που η Kristen Stewart είναι πιο πολύ ο εαυτός της και φανερά πιο χαλαρή. Στα φετινά Teen Choice Αwards η σταρ φόρεσε μαύρο δερμάτινο παντελόνι και μοβ μεταξωτό σακάκι με prints με υπογραφή Roberto Cavalli.

Το- θεωρητικά- ατημέλητο rock χτένισμά της, επιμελήθηκε ο Ιταλός hairstylist Giannandrea, ο οποίος εξήγησε πώς το δημιούργησε step by step:

«Ξεκίνησα απλώνοντας σε νωπά μαλλιά τον αφρό για όγκο Volumeactive Mousse της Kérastase. Με μια μεγάλη χτένα χτένισα τα μαλλιά και έκανα μια μεγάλη χωρίστρα στο πλάι. Στη συνέχεια τα στέγνωσα με τη φυσούνα χωρίς να τα αγγίζω πολύ και χωρίς βιασύνη.

Όταν τα μαλλιά ήταν σχεδόν στεγνά, έβαλα την Kristen να σκύψει μπροστά το κεφάλι και συνέχισα με τη φυσούνα ώστε να στεγνώσω εντελώς. Για να δώσω αυτή την "άγρια" υφή ανασήκωνα πού και που με τα δάχτυλά μου τις ρίζες. Όταν σήκωσε το κεφάλι της, τα μαλλιά της είχαν πολύ όγκο και ήταν ανακατωμένα- τότε άπλωσα λίγη κρέμα styling, ίσα ίσα για να κοντρολάρω την υφή τους και το φριζάρισμα, αλλά όχι απόλυτα. Ήθελα να παραμείνει κυρίως αυτή η αίσθηση του "ατημέλητου".


Στη συνέχεια έπιασα τα μαλλιά προς τα πίσω και έφτιαξα μια μικρή πλεξούδα πίσω απο το αυτί της, την οποία δεν προχώρησα μέχρι κάτω. Από την άλλη πλευρά, έκανα μερικές μικρές, κρυφές πλεξούδες στο πίσω μέρος του κεφαλιού, μια χαμηλά και μία πάνω από το αυτί. Τα "πείραξα" λίγο με τα δάχτυλα και τέλος ψέκασα αρκετή λακ Elnett της L'Oreal Paris».



Διαβάστε ακόμα:

Η Kristen Stewart στο Queen.gr

Η Kristen Stewart δεν έχει φορέσει ποτέ άρωμα

Αντιγράψτε το look: τα μπρονζέ smoky eyes της Kristen Stewart