Βήμα-βήμα: το μακιγιάζ της Blake Lively

Βήμα-βήμα: το μακιγιάζ της Blake Lively

Στο κόκκινο χαλί της ταινίας "Savages" στο Los Angeles

Αυτή η εμφάνιση της Blake Lively, με την εκπληκτική δημιουργία του οίκου Zuhair Murad και το look που θυμίζει Veronica Lake, ήταν από τις πιο εντυπωσιακές που είδαμε φέτος σε red carpet. Η makeup artist Elaine Offers, αποκάλυψε βήμα βήμα πώς δημιούργησε το μακιγιάζ της:


«Προετοίμασα την επιδερμίδα με την Moisturizing Lotion της La Mer. Για τη βάση της, ανέμειξα τρεις αποχρώσεις από το Maifanshi Moisture Foundation της Koh Gen Do - επίσης χρησιμοποίησα και το Moisture Concealer της εταιρείας. Στη συνέχεια άπλωσα μια ελαφριά στρώση της πούδρας Maifanshi Natural Lighting Powder. Αυτά τα προϊόντα είναι ιδανικά τόσο για τις κάμερες όσο και για το καθημερινό μακιγιάζ, γιατί μπορείτε να δημιουργήσετε από ένα πολύ ελαφρύ, διάφανο αποτέλεσμα μέχρι την πιο έντονη κάλυψη.

Στα ζυγωματικά της Blake χρησιμοποίησα δύο αποχρώσεις ρουζ, την ροζ Gaiety και το ροδακινί Orgasm του Nars. Για το μακιγιάζ των ματιών της επέλεξα σκιές της Laura Mercier, και συγκεκριμένα: την Cafe Au Lait και την Truffle, για βάθος στο βλέμμα και την ανοιχτόχρωμη Buttercream πάνω στο τόξο των φρυδιών. Με ένα υγρό πινέλο, πήρα ελάχιστη από την σκιά Nior και τράβηξα μια λεπτή γραμμή σύρριζα στις πάνω βλεφαρίδες. Έδωσα λάμψη στην εσωτερική γωνία των ματιών με το μολύβι White Eye Light Pencil του Shu Uemura, ένα υπέροχο διπλό μολύβι που η μία άκρη του δίνει ματ και η άλλη frosty λευκό. Γύρισα τις βλεφαρίδες με το ψαλιδάκι του Shu Uemura και άπλωσα πολλές στρώσεις της Voluminous Mascara, Carbon Black από την L'Oreal Paris.


Τέλος, στα χείλη της η Blake ήθελε ένα κλασικό ματ κόκκινο κραγιόν- για να επιτύχω αυτό τον τόνο συνδύασα δύο μολύβια χειλιών από την γκάμα του Nars, το Dragon Girl και το Red Square».


Διαβάστε ακόμα:

Βlake Lively: Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο έχει παχύνει

Blake Lively: δείτε την στην καμπάνια για το Gucci Premiere

Blake Lively με αέρα από παλιό Hollywood