Αντιγράψτε το look: το χτένισμα της Kate Beckinsale

Αντιγράψτε το look: το χτένισμα της Kate Beckinsale

Η hairstylist Mara Roszak εξηγεί πώς το δημιούργησε step by step

Εμπνευσμένη από το αυστηρό, γεωμετρικό φόρεμα που επέλεξε η σταρ για την πρεμιέρα της ταινίας Total Recall, η Roszak δημιούργησε ένα αντίστοιχο χτένισμα «edgy και ανεπιτήδευτο», εξήγησε.


Πρώτο βήμα: Προετοιμασία
Για να δώσει αυτή την αίσθηση του ανεπιτήδευτου στα μαλλιά της Beckinsale, έπρεπε να βελτιώσει την υφή τους, αποφεύγοντας όμως το φριζάρισμα. Ξεκίνησε απλώνοντας σε νωπά μαλλιά τον αφρό για μπούκλες Frizz-Ease Curl Reviver Styling Mousse του John Frieda για να τιθασεύσει το φριζάρισμα, να δώσει λάμψη και να "χτίσει" την υφή της τρίχας και στη συνέχεια ψέκασε τις ρίζες των μαλλιών με ένα σπρέι για όγκο.


Δεύτερο βήμα: Το χτένισμα
Χώρισε τα μαλλιά της σε μικρές τούφες, τις οποίες έστριψε για να δημιουργήσει αυτό το ατημέλητο, ανακατωμένο στυλ. Αφού στέγνωσαν εντελώς, κρέπαρε ελαφρά την κορυφή του κεφαλιού για να δώσει λίγο όγκο. Στη συνέχεια έπιασε πίσω τα μαλλιά της σταρ και δημιούργησε μια χαλαρή πλεξούδα, γύρισε την άκρη της από κάτω και την στερέωσε με τσιμπηδάκια, τοποθετώντας τα χιαστί για να εξασφαλίσει σταθερότητα. Άφησε μερικές τούφες να πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπο της Beckinsale.


Τρίτο βήμα: Λάμψη και τελειοποίηση
Ολοκληρώνοντας το χτένισμα, η Roszak ψέκασε λίγη λακ στα δάχτυλά της και τα πέρασε από τις τούφες της σταρ, τρίβοντάς τα μεταξύ τους, ώστε να δώσει ακόμα περισσότερο αυτή την αίσθηση του ατημέλητου, του εντελώς ανεπιτήδευτου look. Τελευταία κίνηση: ένα ελαφρύ πέπλο λακ σε όλο το κεφάλι, που φιξάρει το αποτέλεσμα.


Διαβάστε ακόμα:

Αντιγράψτε το look: το μακιγιάζ της Kate Beckinsale

Βήμα-βήμα: το μακιγιάζ της Blake Lively

Πορτοκαλί σκιά: πώς θα τη φορέσετε σωστά