Τέλεια μαλλιά στην παραλία

Τέλεια μαλλιά στην παραλία

Ο αγαπημένος hairstylist των σταρ, David Babaii, δίνει έξυπνα tips 

«Το να έχεις υπέροχα μαλλιά στην παραλία δεν σημαίνει πως πρέπει να είναι επιτηδευμένα», λέει ο David Babaii στο allure.com και δίνει μερικές πολύ ωραίες και εύκολες ιδέες για μετά την θάλασσα.


- Πριν φύγετε από το σπίτι, βάλτε σε ένα μπουκάλι τέσσερα μέρη νερό και ένα μέρος κοντίσιονερ. Στην παραλία, ψεκάστε τα μαλλιά σας με αυτό το mix, από τη ρίζα μέχρι την άκρη και περάστε τα με μια μεγάλη χτένα (μη χρησιμοποιήσετε βούρτσα γιατί θα τα "μπλέξει"). Θα δείτε πως τα μαλλιά σας θα γίνουν πολύ απαλά, θα παραμείνουν μεταξένια ακόμα και μετά τη θάλασσα και, αν είναι σπαστά, θα αποκτήσουν έναν πολύ γλυκό κυματισμό.

- Το αλάτι της θάλασσας είναι ένα πολύ καλό προϊόν styling από μόνο του, γιαυτό μη βιαστείτε να το ξεβγάλετε. Σε μια φωτογράφιση που είχα κάνει κάποτε με την Angelina Jolie σε μια παραλία, άφησα τα μαλλιά της να στεγνώσουν φυσικά και το αλάτι τους έδωσε υπέροχο σχήμα και υφή. Αυτό λειτουργεί τέλεια σε μέτρια και χοντρή τρίχα, όχι όμως στα λεπτά μαλλιά- γιαυτό, όταν βγείτε από τη θάλασσα πιάστε τα με ένα λαστιχάκι ένα χαμηλό κότσο ή μια αλογοουρά στη βάση του αυχένα (αποφύγετε τα λαστιχάκια με μεταλλική ένωση, γιατί σπάνε την τρίχα).

- Αν κάνετε βουτιές στην πισίνα, καλό είναι αμέσως μετά να ξεβγάζετε τα μαλλιά σας γιατί το χλώριο ξηραίνει την τρίχα. Μετά, ψεκάστε το mix με το conditioner και χτενίστε τα.

- Αφού στεγνώσουν τα μαλλιά σας, ξεχωρίστε μια σχετικά φαρδιά τούφα στο μέσον του μετώπου, χτενίστε την απαλά προς τα πίσω και στερεώστε την με τσιμπηδάκια στην κορυφή του κεφαλιού, ανασηκώνοντας ελαφρά ώστε να δώσετε λίγο όγκο. Για ένα πιο girly look, κάντε μια μεγάλη χωρίστρα στη μέση και πιάστε κάθε μισό στο πλάι με τσιμπηδάκια.



Διαβάστε ακόμα:

Μακιγιάζ στην παραλία

Beauté στις διακοπές

Το κορίτσι με το τατουάζ