Tips & tricks για sexy επιδερμίδα

Tips & tricks για sexy επιδερμίδα

Οι makeup artists των σταρ αποκαλύπτουν τι κάνουν οι διάσημες πελάτισσές τους πριν το red carpet 

Σύμφωνοι, οι (περισσότερες) σταρ έχουν τη λάμψη στο DNA τους όμως όταν προετοιμάζονται για μια επίσημη εμφάνιση, αυτό δεν αρκεί. Δείτε τι κάνουν οι ειδικοί για να δώσουν λάμψη στην επιδερμίδα τους και κλέψτε ιδέες!


Μπρονζέ πούδρα (και) στο σώμα
Για την εμφάνιση της Beyoncé στο διαφημιστικό του αρώματός της, Heat, η makeup artist Francesca Tolot άπλωσε σε όλο το σώμα της τραγουδίστριας την ενυδατική κρέμα της La Mer. «Από πάνω πέρασα με ένα φαρδύ πινέλο την μπρονζέ πούδρα Glam Bronze της L'Oréal Paris και την άπλωσα παντού με τα χέρια μου».


Φυσικό scrub
Για να προετοιμάσει την Eva Longoria για το κόκκινο χαλί, η makeup artist Joanna Schlip ξεκινάει διώχνοντας τα νεκρά κύτταρα με ένα φυσικό scrub που ετοιμάζει αναμειγνύοντας ένα φλιτζάνι ζάχαρη με μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο- με αυτό τρίβει απαλά, με κυκλικές κινήσεις το σώμα της σταρ. «Δοκιμάστε το στο σπίτι και δεν θα πιστεύετε πόσο απαλό θα ειναι το δέρμα σας μετά», συμβουλεύει η Schlip.


Προσοχή στους αγκώνες
Είναι μία από τις πιο δύσκολες "ζώνες" του σώματος, που μπορεί να προδώσει μια κατά τα άλλα άψογη εμφάνιση. Για να διώξει τα νεκρά κύτταρα από τους αγκώνες, o Scott Barnes έχει τη δική του "συνταγή" ομορφιάς: «Κόβω ένα λεμόνι στη μέση, ρίχνω χοντρό αλάτι σε κάθε μισό του και με αυτό τρίβω τους αγκώνες, τις φτέρνες και τα γόνατα» λέει ο ειδικός που εμπιστεύεται η Jennifer Lopez.


Πρώτα απ'όλα: ενυδάτωση
«Η Jennifer Aniston δεν χρησιμοποιεί makeup ή self tan στα πόδια της- μόνο ενυδατική» λέει η makeup artist Angela Levin, που δουλεύει με τη σταρ. «Το μυστικό είναι να επιλέξετε την κατάλληλη κρέμα σώματος για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας (να είναι, δηλαδή, τόσο ενυδατική όσο χρειάζεστε ώστε να απορροφηθεί γρήγορα και να αφήσει το δέρμα μεταξένιο) και να την απλώσετε προσεκτικά παντού».


Ελαίου φαεινότερο!
Τα λάδια σώματος δίνουν μια υπέροχη λάμψη στο σώμα, όμως ο makeup artist Troy Surratt τα χρησιμοποιεί στις διάσημες πελάτισσές του με έναν διαφορετικό τρόπο: «Γεμίστε τη μπανιέρα σας με χλιαρό νερό, ρίξτε λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σας λάδι, βυθιστείτε για λίγα λεπτά και στεγνώστε το σώμα σας ταμποναριστά με μια πετσέτα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε στην επιδερμίδα σας ακριβώς την ενυδάτωση που χρειάζεται και ταυτόχρονα να δείχνει φυσικά λαμπερή- και χωρίς να ρισκάρετε να "γλιστράει" από το λάδι ή να λερώσετε τα ρούχα σας με αυτό» λέει ο Surratt.



Διαβάστε ακόμα

Αντιγράψτε το look: τα sexy waves της Kate Beckinsale

Πώς να καμουφλάρετε τις γραμμές από το μαγιό

Πορτοκαλί σκιά: πώς θα τη φορέσετε σωστά