Πώς θα φρεσκάρετε το βραδινό μακιγιάζ σας με 4 κινήσεις

Πώς θα φρεσκάρετε το βραδινό μακιγιάζ σας με 4 κινήσεις

Tips από την διάσημη makeup artist, Brigitte Reiss-Andersen

Η Taylor Swift, η Blake Lively και η Jessica Biel είναι ανάμεσα στις A-list πελάτισσές της, πράγμα που σημαίνει ότι η Brigitte Reiss-Andersen γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά για ένα γρήγορο ρετούς, απαραίτητο στα λαμπερά events της showbiz. Δείτε, λοιπόν, πώς μπορείτε να ανανεώσετε το βραδινό μακιγιάζ σας - δεν θα σας πάρει πάνω από 5 λεπτά!


1. Πρώτο σας μέλημα, να εξουδετερώσετε τη λιπαρότητα. Έχετε οπωσδήποτε μαζί σας χαρτάκια κατά της λιπαρότητας (περιέχουν μικρομόρια διάφανης πούδρας εξαιρετικά μικρού μεγέθους) με τα οποία θα ταμπονάρετε τα σημεία που γυαλίζουν. Προσοχή: αποφύγετε να απλώσετε στρώσεις της κλασικής σας πούδρας, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι "αποπνικτικό".

2. Ρίξτε μια ματιά στη σκιά σας. Αν έχει "μαζευτεί" στην κόγχη του ματιού, μην δοκιμάσετε να περάσετε από πάνω κιάλλη σκιά- ειδικά αν είναι σε σκόνη. Απλώστε αυτή που υπάρχει ήδη με το δάχτυλό σας και στη συνέχεια περάστε μια ελαφριά ιριδίζουσα κρεμώδη σκιά στο κέντρο του βλεφάρου και στο τόξο κάτω από τα φρύδια (προτιμήστε μια μπρονζέ ή μια χρυσή σκιά).

3. Λάμψη στα χείλη. Αν φοράτε ένα έντονο κραγιόν αλλά το χρώμα του έχει "εξασθενήσει" κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μπορείτε απλά να ζωντανέψετε τα χείλη σας με μια στρώση διάφανου γκλος. Μια γρήγορη κίνηση για εγγυημένα sexy αποτέλεσμα.

4. Χρώμα στην επιδερμίδα. Αν το πρόσωπό σας δείχνει χλωμό, βάλτε μια ιδέα κραγιόν ακριβώς πάνω στα ζυγωματικά σας. Οι ζωηρές αποχρώσεις του κερασιού και οι τόνοι του πορτοκαλοκόκκινου, κολακεύουν σχεδόν όλες τις επιδερμίδες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το σβήσετε απαλά με τα δάχτυλα προς τα έξω και είστε έτοιμες!