Η θαυματουργή μάσκα μαλλιών της Olivia Palermo

Η θαυματουργή μάσκα μαλλιών της Olivia Palermo

Μπορείτε να τη φτιάξετε στο σπίτι με δύο μόνο συστατικά! 

«Αυτή η απόλυτα φυσική θεραπεία μπορεί να μεταμορφώσει τα πιο ξηρά, τα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά και να τους δώσει εκτυφλωτική λάμψη» γράφει στο site της η Olivia Palermo για την αγαπημένη της σπιτική μάσκα θρέψης.


«Όχι, δεν έχει εξεζητημένα συστατικά, απλά τα εξής δύο: έλαιο αβοκάντο και χυμό Aloe Vera- μόνο αυτά. Ο χυμός Aloe Vera περιέχει αμινοξέα και πρωτεϊνες που είναι το ιδανικό αντίδοτο για τα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά που φριζάρουν. Το έλαιο αβοκάντο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και πρωτείνες που λειαίνουν την τρίχα ενώ προσφέρει και πολύτιμη ενυδάτωση. Tip: προσπαθήστε να αγοράσετε την πιο αγνή μορφή και των δύο συστατικών, αποφεύγοντας οποιδήποτε προσθήκη όπως γεύση, ζάχαρη ή άμυλο.


Αναμείξτε ένα μέρος έλαιο αβοκάντο και δύο μέρη χυμό Aloe Vera και απλώστε τη μάσκα σε όλο το μήκος των μαλλιών, από τη ρίζα μέχρι την άκρη. Όσο πιο μακριά είναι τα μαλλιά σας και όσο πιο χοντρή τρίχα έχετε, τόσο περισσότερη μάσκα θα χρειαστείτε. Περάστε τα μαλλιά με μια μεγάλη χτένα ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα και φορέστε ένα πλαστικό σκούφο. Αφήστε τη να δράσει για 30 λεπτά και στη συνέχεια λουστείτε. Προσοχή: η χρήση αυτής της μάσκας μπορεί να προκαλέσει τα κορίτσια που στέκονται πίσω σας να... φρεσκάρουν το κραγιόν τους», γράφει η Palermo για την συνταγή ομορφιάς που κάνει τα μαλλιά να λάμπουν σαν καθρέφτης!


Διαβάστε ακόμα:

Olivia Palermo: διακοπές στο σκάφος του Valentino

Πώς να περιποιηθείτε τα πόδια σας μετά τις διακοπές

Βήμα βήμα: ένα εύκολο και κομψό ponytail