Αντιγράψτε το look: το αιθέριο μακιγιάζ της Keira Knightley

Αντιγράψτε το look: το αιθέριο μακιγιάζ της Keira Knightley

Στην παγκόσμια πρεμιέρα της Anna Karenina στο Λονδίνο

«Θέλησα να δημιουργήσω ένα απαλό, διάφανο και χαριτωμένο μακιγιάζ με μια ρομαντική αίσθηση αλλά ταυτόχρονα να δώσω ένταση στα μάτια ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι χλωμό σε σχέση με το φόρεμα της Keira. Το μακιγιάζ πάνω απ'όλα έπρεπε να είναι κομψό και να κολακεύει το όμορφο προσωπό της» εξήγησε η makeup artist Lisa Eldridge.


Τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για το μακιγιάζ της star είχαν την υπογραφή του οίκου Chanel και ιδού πώς δημιούργησε το look η Eldridge:

1. Στο πρόσωπο άπλωσε με ένα πινέλο το φον ντε τεν Perfection Lumiere no 10, Beige, και στη συνέχεια το Eclat Lumiere No 20, Beige Claire. Γύρω από τα μάτια της Keira χρησιμοποίησε το concealer Lift Lumiere No 10, Beige και σταθεροποίησε τη βάση με την πούδρα σε σκόνη Poudre Universelle Libre Νο 20, Clair.

2. Τόνισε το άνω βλέφαρο με το μαύρο eyeliner Ecriture De Chanel και άπλωσε από πάνω τη σκιά σε σκόνη Ombre Essentielle, Ebony, για να απαλύνει το αποτέλεσμα. Φτάνοντας στην εξωτερική γωνία του ματιού σήκωσε ελαφρά τη γραμμή του eyeliner προς τα πάνω και στη συνέχεια άπλωσε τη διπλή σκιά Ombres Contraste Duo στην απόχρωση Gris–Subtil στο πάνω βλέφαρο καθώς και κατά μήκος του κάτω βλεφάρου για ένα απαλό, μεταλλικό smoky αποτέλεσμα.

Χρησιμοποίησε την απαλή ροζ σκιά Ombre Essentielle, Liberty στην κόγχη του ματιού και την εσωτερική γωνία για ένα λαμπερό αποτέλεσμα και τελείωσε το μακιγιάζ των ματιών με αρκετές στρώσεις της μάυρης μάσκαρα Inimitable Intense ενώ πρόσθεσε και μερικά τουφάκια στην εξωτερική γωνία των πάνω βλεφαρίδων.

3. Για αυτό το ροδαλό χρώμα στα ζυγωματικά της Kiera Knightley, η Eldridge άπλωσε το ρουζ Joues Contraste, Rose Initiale. Στα χείλη της χρησιμοποίησε το μολύβι Le Crayon Lévres, Natural για να τελειοποιήσει το περίγραμμα ενώ τα έντυσε με το κραγιόν Rouge Allure στη θηλυκή παστέλ απόχρωση Evanescente.


Διαβάστε ακόμα:

Backstage Report: το look του οίκου Chanel

Chanel: νέο short film για το κραγιόν Rouge Allure

Vitalumiere Aqua Compact: το πιο δροσερό φον ντε ντεν του οίκου Chanel