Ποιo φθινόπωρο; Δείτε τώρα το τέλειο surf look για το επόμενο καλοκαίρι!

Ποιo φθινόπωρο; Δείτε τώρα το τέλειο surf look για το επόμενο καλοκαίρι!

Οδηγίες step by step από τον διάσημο hair expert Eugene Souleiman

Τον Eugene Souleiman τον ήξερα πολύ πριν τον συναντήσω. Τον παρακολουθούσα να "κεντάει" στα fashion shows,να βάζει την σφραγίδα του σε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις, να δίνει έξυπνες, πρακτικές συμβουλές για όλες εμάς που δεν είμαστε ταλέντα στο hairstyling. Όταν τον γνώρισα πέρσυ, ως καλεσμένη της Wella στο Λονδίνο (ο Eugene Souleiman είναι και Global Creative Director της Wella Professionals), διαπιστωσα για άλλη μια φορά πως τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Ο Eugene Souleiman γνωρίζει σε συγκλονιστικό βαθμό τη συμπεριφορά των μαλλιών, στα χέρια του ακόμα και τα πιο δύσκολα μαλλιά πειθαρχούν και μεταμορφώνονται, μιλάει για τις τάσεις ως καλλιτέχνης, λατρεύει τις γυναίκες και ενθουσιάζεται με κάθε τι όμορφο- και κυρίως, είναι χαμηλών τόνων, σεμνος και προσιτός, ένας πραγματικά ξεχωριστός άνθρωπος.

Τον παρακολούθησα και φέτος, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, και ανάμεσα στα looks που ξεχώρισα ήταν και αυτό που εμπνεύστηκε για το show του Jeremy Scott. Λίγες μέρες μετά, λαμβάνω ένα mail με όλες τις πληροφορίες για αυτό το look- σύμπτωση; μπορεί! Πάντως και αυτή τη φορά ο Eugene Souleiman μας ταξιδεύει, πηγαίνουμε μαζί του fast forward στο επόμενο καλοκαίρι καθώς εξηγεί βήμα βήμα πώς θα δημιουργήσουμε αυτο το ενδιαφέρον surf look!


«Συζητώντας με τον Jeremy το Look των μαλλιών για την επίδειξη, αναφερθήκαμε στο τι συμβαίνει στα γυναικεία μαλλιά στην παραλία, όταν ο ήλιος και η θάλασσα αναλαμβάνουν το styling, δίνοντας την αίσθηση των επιμελώς ατημέλητων, "ακατέργαστων" μαλλιών», εξηγεί.


«Ήθελα να δημιουργήσω ένα look με βάση την κουλτούρα του σερφ, ένα χαλαρό look που θα αποκάλυπτε τη φυσική υφή των μαλλιών. Κάθε γυναίκα έχει μοναδικό ύφος, το οποίο προσαρμόστηκε στο στυλ της και παρόλο που το γενικό θέμα ήταν το ίδιο, δώσαμε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο στυλ μαλλιών κάθε γυναίκας- μια κρυμμένη πλεξίδα ή τυχαίες τούφες στις οποίες χρησιμοποιήθηκε τοστιέρα, απλώς κάτι που τις κάνει να ξεχωρίζουν», πρόσθεσε ο Eugene.


Τα πολύχρωμα αξεσουάρ μαλλιών είχαν την υπογραφή της Miley Cyrus και έδωσαν μια ποπ πινελιά στο λουκ παραλίας.

js6

Πώς να αποκτήστε το look:


1. Λούστε τα μαλλιά σας και απλώστε conditioner χρησιμοποιώντας το σαμπουάν και το conditioner της σειράς Brilliance της Wella Professionals
2. Στεγνώστε τα μαλλιά, με το κεφάλι ανάποδα και ανασηκώνοντας τις ρίζες για να δώσετε όγκο.
3. Αφού στεγνώσουν, δουλέψτε τα μαλλιά για να δημιουργήσετε ένα «ακατέργαστο» λουκ ψεκάζοντας με το σπρέι Ocean Spritz της Wella Professionals για στεγνό, ματ τελείωμα.
4. Χωρίστε τα μαλλιά σε τούφες και κάντε ένα από τα ακόλουθα:
- Χρησιμοποιήστε τοστιέρα σε τυχαίες τούφες. Χρησιμοποιήστε τοστιέρα σε διάφορα μήκη μαλλιών για να δώσετε ενδιαφέρουσες πινελιές.
- Κάντε λεπτές πλεξίδες στο πίσω ή στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού. Χρησιμοποιώντας μια χτένα με λεπτά δόντια, κρεπάρετε την άκρη της πλεξίδας και ψεκάστε με το σπρέι Stay Essential Finishing Spray της Wella Professionals για να σταθεροποιήστε την πλεξίδα χωρίς λαστιχάκι.
- Κάντε πλεξίδες μεσαίου μεγέθους, ψεκάστε με το σπρέι Stay Essential Finishing Spray της Wella Professionals, στεγνώστε με το πιστολάκι και τη φυσούνα και, στη συνέχεια ξετυλίξτε τις για λουκ παραλίας.
5. Κάντε μασάζ σε όλο το μήκος της κορυφής του κεφαλιού με τα χέρια για χαλαρό λουκ με όγκο