Ποτέ δεν είναι νωρίς: Δείτε 3 ανατρεπικά χτενίσματα για την Άνοιξη 2015!

Ποτέ δεν είναι νωρίς: Δείτε 3 ανατρεπικά χτενίσματα για την Άνοιξη 2015!

Από τα TONI&GUY Hair Meet Wardrobe και τα catwalks της London Fashion Week

Τα TONI&GUY Hair Meet Wardrobe πρωταγωνίστησαν για ακόμα μια σεζόν στο London Fashion Week SS15, που πραγματοποιήθηκε 12 με 16 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζοντας τις νέες τάσεις στα hair looks, για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015, μέσα από τις συλλογές των ταλέντων της βρετανικής design σκηνής.

Αίσθηση έκαναν τα hair looks που είδαμε στο πολυμορφικό label Fashion East, που παρακολουθήσαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μια που στο σχήμα των Helen Lawrence και Louise Alsop εντάχθηκε φέτος και ο ταλαντούχος Ed Marler. Η πρότασή του για την επόμενη σεζόν: χρυσοκέντητα jackets και αλεξίσφαιρα γιλέκα, που μετέφεραν το κοινό στον μυστηριώδη κόσμο των Βαμπίρ και των Λυκανθρώπων. Τι πρότεινε ο Mark Hampton και τα TONI&GUY Hair Meet Wardrobe στα μαλλιά; Tribe μπαντάνες και ατέλειωτες μπούκλες με μυτερά τελειώματα- μυστικό "όπλο" του look, το TONI&GUY Hair Meet Wardrobe Glamour Firm Hold Hairspray.


Από την άλλη πλευρά, η Helen Lawrence μάς μετέφερε στο κέντρο της πόλης, φέρνοντας πολύ καλοκαίρι και πολύ χρώμα μέσα από ροζ tops και oversized denim jackets. O Mark Hampton, χρησιμοποίησε TONI&GUY Hair Meet Wardrobe Casual Dry Shampoo για να δημιουργήσει χτενίσματα με χαλαρές μπούκλες δεμένες πίσω χαμηλά, σε αλογοουρά. Τα hair looks ολοκληρώνονταν με μια δόση χρώματος, χαρίζοντας μια παιχνιδιάρικη νότα στην πασαρέλα.


Το show των Fashion East έκλεισε η δυναμική και επαναστατική Louise Alsop, με τη συλλογή της επηρεασμένη από τον αφηρημένο εξπρεσιονιστή Joan Mitchell και τα 90's. Ο Mark Hampton μετέφερε το Look της Angelina Jolie στο «Gone in 60 seconds» με τα μαλλιά χωρισμένα και τυλιγμένα σε διαφορετικά τμήματα. Τα επαναστατικά χτενίσματά του σταθεροποίησε με απόλυτη επιτυχία το TONI&GUY Hair meet Wardrobe Creative Extreme Hold Hair Spray.