Φθινόπωρο 2014: Aυτές είναι οι 5 πιο hot τάσεις στα νύχια!

Βιβή Αγγελάκη
Φθινόπωρο 2014: Aυτές είναι οι 5 πιο hot τάσεις στα νύχια!

Από τα νέα nudes στα εκτυφλωτικά metallics, οι τάσεις αυτή τη σεζόν φτάνουν στα άκρα!  

Το φετινό φθινόπωρο οι διάσημοι σχεδιαστές και οι αγαπημένοι τους συνεργάτες- nail experts δεν έχουν αφήσει καμία μας παραπονεμένη: αν είστε fan του διακριτικού mani τα nudes είναι τάση, αν πάλι λατρεύετε την διαχρονική κομψότητα του κόκκινου αυτό το φθινόπωρο θα φορέσετε το βαθύ μπορντό (με κάμποση δόση μαύρου στο mix), το γκρι επιστρέφει σε πολλές αποχρώσεις, ενώ για τις πιο τολμηρές, οι μεταλλικοί τόνοι είναι εδώ για super glam looks. Και βέβαια, δεν λείπουν οι πινελιές της nail art που δίνουν ένα ιδιαίτερο twist ακόμα και στο πιο κλασικό mani!

Nudes

Carolina Herrera


Τα nude νύχια είναι τάση και αυτή τη σεζόν. Απαλό ροζ, μπεζ, milk white, ανοιχτό ροδακινί ακόμα και διάφανα top coats παίζουν δυνατά και εσείς δεν έχετε παρά να βρείτε τον "γυμνό" τόνο που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας.Όσο για το σχήμα των νυχιών, αυτή η διακριτικότητα των nudes σας επιτρέπει να παιξετε: μακριά με στρογγυλεμένες άκρες, ή κοντά και τετράγωνα, το βέβαιο ειναι πως οι ουδέτεροι τόνοι δεν θα σας εκθέσουν ποτέ!

Τα είδαμε στα shows των: Carolina Herrera, Rodarte,Helmut Lang, Diane von Furstenberg, Oscar de la Renta, Kate Spade, David Koma.

Red alert

Noon by Noor


Το κόκκινο δεν θα μπορούσε να λείπει από τα trends και αυτό το φθινόπωρο, με έμφαση στις πιο σκούρες αποχρώσεις του όπως το το βυσσινί, το δαμασκηνί και το μπορντό.

Τα είδαμε στα shows των:Yigal Azruel, Rebecca Minkoff, Costello Tagliapietra,Nicole Miller, Veronica Beard, Kenneth Cole, Noon by Noor.

Οι 50 αποχρώσεις του γκρι

Timo-Weiland-Fall-2014


Οι σκοτεινές αποχρώσεις είναι sexy οπότε αφήστε χώρο στο νεσεσέρ σας για αποχρώσεις του γκρι, σε ματ ή glitter εκδοχή- μπορείτε επισης να παιξετε με την nail art, όπως είδαμε στο show DKNY, όπου ένα λευκό βερνίκι χρησιμοποιήθηκε για να τονίσει το σχήμα των νυχιών.

Τα είδαμε στα shows των:Vera Wang, Carmen Marc Valvo, DKNY, Thakoon, Timo Weiland.

Τα μεταλλικά

Dannijo-Fall-2014


Χρυσαφί, ασημί και χάλκινες αποχρώσεις χτυπούν καμπανάκι στις τολμηρές και τραβούν την προσοχή με την εκτυφλωτική λάμψη τους. Αν σας συναρπάζουν τα metallics αλλά τα βρίσκετε too much, κρατήστε τα νύχια σας γυμνά και χρησιμοποιήστε μια μεταλλική αποχρωση για να τονίσετε την άκρη τους- σαν ένα glam γαλλικό mani δηλαδή.

Τα είδαμε στα shows των: Mara Hoffman, Naeem Khan, Proenza Schouler, Suno, Tadashi Shoji, Dannijo.

In nail art we trust

cynthia rowley

Κάθετες ρίγες, ασπρόμαυρες ή χρωματιστές , ανάποδο γαλλικό, περίτεχνα γεωμετρικά μοτίβα, ombre τεχνικές έρχονται να προσδώσουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση στο μανικιούρ του φθινοπώρου. Εμπνευστείτε από τις προτάσεις των σχεδιαστών ή απλά αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και κλέψτε τις εντυπώσεις!

Τα είδαμε στα shows των:Cynthia Rowley, Prabal Gurung, Peter Som , Libertine.