Τέλεια φρύδια: Οδηγίες step by step για να μην κάνεις ποτέ λάθος!

Βιβή Αγγελάκη
Τέλεια φρύδια: Οδηγίες step by step για να μην κάνεις ποτέ λάθος!

Πολύτιμα μυστικά και tips που θα σου λύσουν τα χέρια!


Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι η "κορνίζα" των ματιών, αναδεικνύουν το βλέμμα και κολακεύουν το πρόσωπο. Αν δεν έχετε βρει ακόμα τα βήματα που θα σας οδηγήσουν να δημιουργήσετε το ιδανικό αποτέλεσμα με τα χεράκια σας, ο οδηγός που ακολουθεί θα σας λύσει κάθε απορία!

1. Διαλέξτε ένα καλό τσιμπιδάκι φρυδιών με αιχμηρή μύτη, το οποίο πριν τη χρήση να φροντίσετε να είναι πάντα καθαρό και να το έχετε απολυμάνει με βαμβάκι .

2. Πριν αρχίσετε, καλό είναι να μαλακώσετε την περιοχή πάνω από τα μάτια με μια ενυδατική κρέμα.

3. Μην ξεφύγετε πολύ από το φυσικό σχήμα των φρυδιών σας . Αφαιρέστε με προσοχή μόνο τις περιττές τρίχες ή αυτές που προεξέχουν, τραβώντας τες από τη ρίζα. Γι αυτό το λόγο, το grooming των φρυδιών πρέπει να γίνεται τακτικά, έτσι ώστε να διατηρείτε πάντα το σχήμα που τους έχετε δώσει αρχικά.

4. Καλό είναι να τσεκάρετε συχνά το αποτέλεσμα σας μέχρι εκείνη την ώρα για να αποφύγετε τυχόν λάθη!

5. Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα και χτενίστε απαλά( με φορά προς τα πάνω) τα φρύδια σας , εντοπίζοντας τα σημεία που χρειάζονται διόρθωση.

6. Αν εντοπίσετε λάθη ή τυχόν αντιαισθητικά κενά στα φρύδια σας , «γεμίστε» τα με ειδικά μολύβια για τα φρύδια. Ακόμη, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα μπορείτε να βελτιώσετε τον τόνο των φρυδιών σας και να δημιουργήσετε το ιδανικό αποτέλεσμα. Φροντίστε να προμηθευτείτε μολύβια στη σωστή χρωματική απόχρωση.

7. Για μεγαλύτερη ένταση , διάρκεια και λάμψη εφαρμόστε πάνω μια ειδική μάσκαρα ή λοσιόν με έλαια που θα την περάσετε ταμποναριστά έτσι ώστε να μην φύγει το χρώμα του μολυβιού . Έτσι θα αναδείξετε το νέο σχήμα σας!


Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα πρέπει να φαίνεται φυσικό, γιαυτό αποφύγετε τις υπερβολές. Οι νέες τάσεις της μόδας μπορεί να υπαγορεύουν επιστροφή στα φαρδιά, γεμάτα φρύδια όμως σε κάθε περίπτωση να θυμάστε ότι δεν ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα. Βρείτε το σωστό σχήμα, πάχος και μέγεθος που θα είναι κοντά στο φυσικό σχήμα σας και θα αναδεικνύει το βλέμμα σας, πράγμα που ειναι και το τελικό ζητούμενο.

Plus: Επιλέξαμε 6+1 προϊόντα φρυδιών που βάζουν τις κατάλληλες πινελιές για άψογο αποτέλεσμα- δείτε ένα προς ένα και τι ακριβώς κάνουν στην φωτογραφική gallery που ετοιμάσαμε!