Δείτε πως θα πετύχετε την πιο hot πρόταση μακιγιάζ του οίκου Burberry!

Βιβή Αγγελάκη
Δείτε πως θα πετύχετε την πιο hot πρόταση μακιγιάζ του οίκου Burberry!

Ακολουθήστε βήμα-βήμα τις συμβουλές για το Nude Glow make-up look, που θα δώσει μια μοναδικά φυσική λάμψη στο πρόσωπό σας!

 

Πριν λίγο καιρό γράφαμε από αυτή εδώ τη στήλη για την κυκλοφορία του νέου και πιο σημαντικού αρώματος του αγαπημένου οίκου Burberry μέχρι σήμερα, My Burberry. Και επειδή ο αγαπημένος οίκος πολλών γυναικών ενώνει τους κόσμους της μόδας και της ομορφιάς, δημιούργησε ένα ειδικό make-up look, το Nude Glow, που έχει σχεδιαστεί για όλους τους τόνους δέρματος και πραγματικά θα το λατρέψετε!

Εμπνευσμένο από την εμβληματική γκαμπαρντίνα του οίκου, αποτελεί δημιούργημα της καλλιτεχνικής συμβούλου του Burberry Make-up, Wendy Rowe, με τη δημιουργική καθοδήγηση του Christopher Bailey.

Ακολουθήσετε βήμα-βήμα τις παρακάτω συμβουλές για να πετύχετε το σούπερ beauty look που θα αναδείξει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας, βασισμένο σε φυσικούς γήινους τόνους!

Ξεκινήστε με το πρόσωπο :

1 . Χρησιμοποιήστε το Sheer Concealer σε ροζ αποχρώσεις κάτω από τα μάτια για να μειώσετε τους μαύρους κύκλους και να ομογενοποιήσετε την επιδερμίδα σας. Για μια πιο φυσική εμφάνιση, αποφύγετε την εφαρμογή του concealer πολύ κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων.

2 . Αναμείξτε Fresh Glow Luminous Fluid Base σε απόχρωση Nude Radiance No.01 με Sheer Foundation (ποσότητα από το καθένα στο μέγεθος φουντουκιού). Εφαρμόστε στο πρόσωπο σας, ενώνοντας τα προϊόντα με κίνηση προς τα έξω για να δημιουργήσετε μία βάση που ακτινοβολεί.

3 . Ρυθμίστε την εμφάνιση με ένα ελαφρύ πουδράρισμα με τη Sheer Powder, με επίκεντρο την Τ-ζώνη για να ελαχιστοποιήσετε τη γυαλάδα.

4 . Εφαρμόστε το Light Glow σε απόχρωση Earthy Blush No.07 πάνω από τα ζυγωματικά για ένα διακριτικό περίγραμμα.

Η επιδερμίδα σας θα λάμπει από υγεία και τα μάγουλα θα είναι ελαφρώς χρωματισμένα με τις φωτεινές, λεπτές αποχρώσεις από την παλέτα Burberry.

2014 BEAUTY MY BURBERRY 01

Στη συνέχεια ακολουθήστε τις συμβουλές για τα μάτια:

1. Εφαρμόστε την πιο απαλή σκιά από την Complete Eye Palette Mocha No.02 σε όλο το βλέφαρο σας και μέχρι τη γραμμή της κόγχης. Σβήστε κάτω από χαμηλότερη γραμμή των βλεφαρίδων ενώνοντας την στις εξωτερικές γωνίες με την σκιά στο πάνω μέρος του ματιού σας.

2 . Εφαρμόστε με το πινέλο την δεύτερη πιο απαλή σκιά από την Complete Eye Palette Mocha No.02 στη γραμμή κόγχης του ματιού σας για να τονίσετε τη περιοχή.

3. Καλύψτε εσωτερικά την πάνω και κάτω γραμμή των βλεφαρίδων σας με το Eye Definer σε απόχρωση Midnight Brown No.02 για λεπτό περίγραμμα.

4. Προσθέστε Effortless Mascara σε απόχρωση Midnight Brown No.02 στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες σας με κινήσεις ζιγκ ζαγκ και με φορά από τη ρίζα προς τις άκρες.

Το βλέμμα σας θα φωτίζεται με τις σκιές σε απόχρωση της γκαμπαρντίνας.

2014 BEAUTY MY BURBERRY 03

Έπειτα τα χείλη:


Εφαρμόστε το Lip Cover σε απόχρωση Nude Rose No.25. Πιέστε το χρώμα στα χείλη σας με τις άκρες των δακτύλων για ένα φυσικό αποτέλεσμα.


Και τέλος, ολοκληρώστε το beauty look σας με την πιο τέλεια συμβουλή για τα νύχια:

Εφαρμόστε μία στρώση από το Nail Protect Base & Top Coat ακολουθούμενη από δύο στρώσεις Nude Beige No.100, αφήνοντας λίγο χρόνο ανάμεσα σε κάθε εφαρμογή για να στεγνώσει. Τελειώστε με μία τελευταία στρώση από το Nail Protect Base & Top Coat.

Τα χείλη σας θα φαίνονται φυσικά ενώ τα νύχια σας θα "φορούν" το διαχρονικό Nude Beige.

Είστε έτοιμες, τόσο απλά και εύκολα! Δείτε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για το Nude Glow στη gallery!