Η Gwyneth Paltrow έχει ένα μυστικό ομορφιάς: τα προϊόντα του Dr. Brandt

Η Gwyneth Paltrow έχει ένα μυστικό ομορφιάς: τα προϊόντα του Dr. Brandt

Η Gwyneth εμπιστεύεται τον Dr. Brandt για να διατηρήσει το άψογο δέρμα της.

Ο Dr. Fredric Brandt, είναι πολύ γνωστός δερματολόγος που έχει τη δική του σειρά προϊόντων, τα οποία φέρνουν στο σπίτι θεραπείες που δεν χρειάζονται συνταγογράφηση από γιατρό ή επίσκεψη στο ιατρείο και έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στο δέρμα.


Αυτά φαίνεται ότι είναι τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς της Gwyneth Paltrow και σε αυτά οφείλει το όμορφο δέρμα της. Όπως έχει γράψει και στο προσωπικό της GOOP online newsletter, χρησιμοποιεί το laser a-peel sytem® και όπως λέει «είναι αποτελεσματικό».


«Το Microdermabrasion είναι θαυματουργό. Το χρησιμοποιώ μία φορά την εβδομάδα, διατηρώντας μια λεία και φωτεινή επιδερμίδα» λέει η Gwyneth.


«Η ενυδατική κρέμα Time Arrest Crème Deluxe είναι ένα από τα «must have» μυστικά ομορφιάς μου» εκμυστηρεύεται. «Όπου και να ταξιδεύω, την έχω πάντα μαζί μου για να κρατάω το δέρμα μου ενυδατωμένο και σφριγηλό».


Το πιο δυνατό μυστικό της, όμως είναι το Pores No More του Dr Brandt. «Είναι το μυστικό μου για ένα καθαρό πρόσωπο που φαίνεται κι από κοντά. Συσφίγγει τους πόρους και τελειοποιεί την επιδερμίδα, είναι εκπληκτικό!» λέει.


Θα βρείτε τα προϊόντα Dr. Brandt στα καταστήματα Sephora.