Πρωτοχρονιάτικο lip trend: Χρυσά χείλη. Τολμήστε κάτι διαφορετικό!

Βιβή Αγγελάκη
Πρωτοχρονιάτικο lip trend: Χρυσά χείλη. Τολμήστε κάτι διαφορετικό!

Μια πρόκληση- πρόταση για ένα μοναδικό beauty look: Golden lips και  smoky eyes !

Μπορεί το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν να πέρασε και να εντυπωσιάσατε με τις glam επιλογές σας, όμως το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν πλησιάζει και οι περισσότερες – όπως κι εγώ, άλλωστε- δε θέλετε να επαναλάβετε τις ίδιες ενδυματολογικές και make up επιλογές ! Ψάχνοντας, λοιπόν, αυτό το κάτι διαφορετικό, αυτό που θα με κάνει να ξεχωρίσω εκείνο το βράδυ... έπεσα πάνω στα gold lipsticks!

Κι ενώ, μέσα στο νεσεσέρ μου- όπως και των περισσότερων από εσάς- μέχρι τώρα υπήρχε η χρυσή ιριδίζουσα σκιά ματιών, το χρυσό μολύβι και η πούδρα, ακόμη ένα «χρυσό» κομμάτι έρχεται να προστεθεί στη συλλογή: το χρυσό κραγιόν. Προτού μερικές από εσάς, βιαστείτε να το σχολιάσετε αρνητικά και να επιστρέψετε στην κλασσική κόκκινη, ροζ ή nude επιλογή στα χείλη σας, θα σας πω ότι το χρυσό κραγιόν είναι μια ωραία και ασφαλής πρόταση για το glam πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ σας, μιας και θα ξεχωρίσετε ανάμεσα στο πολυφορεμένο και αναμενόμενο κόκκινο!

Όπως αναφέρει ο makeup artist Nick Barose, «τα χρυσά κραγιόν περισσότερο λειτουργούν ως «ενισχυτές λάμψης» και μπορούν να φορεθούν από όλους τους τύπους των επιδερμίδων-από τις πιο ανοιχτές μέχρι και τις πιο σκούρες. Δοκιμάστε τα στο χέρι σας ή στα χείλη σας και θα δείτε πως είναι πολύ πιο απαλά και ζεστά στην απόχρωσή τους, από ότι δείχνουν».

308e549fab1ba3433ecbfe553adcc78b

Ο Nick, συνεχίζει καθησυχάζοντας όλες τις γυναίκες που φοβούνται να το δοκιμάσουν: «Έχει παρόμοιο αποτέλεσμα στα χείλη με το gloss, αλλά το χρυσό lipstick είναι chic και πιο σταθερό». Μάλιστα ο ίδιος προτείνει σε όσες γυναίκες δεν θέλουν να το φορέσουν μόνο του, να δοκιμάσουν την ombré εκδοχή στα χείλη τους. Δηλαδή, να επιλέξουν το αγαπημένο τους σε σκούρα κυρίως απόχρωση κραγιόν (π.χ σκούρο κόκκινο) και να περάσουν στο κέντρο των χειλιών τους (ταμποναριστά ή μη) το χρυσό κραγιόν. Η λάμψη του πραγματικά θα κάνει τα χείλη σας να φαίνονται πιο γεμάτα!

2c75f5fbbcd21481d76d313c6416acf7

Όσο για το υπόλοιπο πρωτοχρονιάτικο make up look, ο Nick προτείνει να συνδυάσουμε τα χρυσά χείλη με ένα σκούρο (ή πιο ανοιχτό) smoky eye look!

Εξάλλου ας μη ξεχνάμε, πως το χρυσό σε οποιαδήποτε καλλυντικό προϊόν μακιγιάζ μας κάνει να αισθανόμαστε πιο λαμπερές και απαστράπτουσες από ποτέ, πόσο μάλλον το βράδυ της παραμονής πρωτοχρονιάς, που θα υποδεχτούμε τη νέα χρονιά!

Εγώ θα το δοκιμάσω, εσείς;