Δείτε πρώτες την νέα essie Resort Collection που θα φορεθεί το 2015!

Βιβή Αγγελάκη
Δείτε πρώτες την νέα essie Resort Collection που θα φορεθεί το 2015!

Διαλέξτε μια από τις τέσσερις αξεπέραστες αποχρώσεις.

Το 2015 μπήκε και εμείς φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε για τις νέες τάσεις που θα επικρατήσουν και θα φορεθούν αυτή τη σεζόν. Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της beauty ρουτίνας μας, είναι και τα νύχια! Δείτε, λοιπόν, πρώτες, την πρόταση της essie- ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα nail brand- για τη νέα σεζόν.

Η συλλογή της essie Resort για το 2015, εκπροσωπεί το απλό και κομψό resort στυλ με ζωηρά χρώματα – θέτοντας το έναυσμα για προσωπικό χρόνο περιποίησης. «Αυτή η γλυκιά σεζόν είναι η τέλεια στιγμή να ανακάμψετε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας - σωματικά, ψυχικά και στυλιστικά. Βγείτε έξω και ανακαλύψτε το δικό σας μυστικό καταφύγιο όπου μπορείτε να χορτάσετε ήλιο, άμμο και μια υπέροχη γκαρνταρόμπα γεμάτη χρώματα» αναφέρει χαρακτηριστικά η Essie Weingarten, ιδρύτρια και Global Creative Director της ομώνυμης εταιρείας και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνες!

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να ακτινοβολήσετε με τις τέσσερις κολακευτικότερες αποχρώσεις της φετινής σεζόν, που θα αναζωογονήσουν τις εμφανίσεις σας. Με την κάθε απόχρωση να ταιριάζει τέλεια σε κάθε στυλιστική στιγμή, δεν έχετε παρά να επιλέξετε όποια σας αρέσει!

-Suite retreat: Το μπλε της ορχιδέας

PicMonkey Collage1a


Δημιουργώντας τάση, η μπλε ορχιδέα δημιουργεί άμεσα ένα τολμηρό look και αναδεικνύει τέλεια ένα όμορφο λευκό φόρεμα, σε μια κατάσταση απόλυτης ευδαιμονίας.

- Cocoa karma: Απόχρωση λιωμένης σοκολάτας γάλακτος

PicMonkey Collage4


Η απόχρωση της λιωμένης σοκολάτας είναι ακαταμάχητα κρεμώδης και πλούσια – η απόλαυση κάθε ηδονιστή. Είναι το χρώμα τους μέλλοντος.


-Τime for me time: Διάφανο, απαλό ροζ

PicMonkey Collage2


Το διαφανές ροζ έχει έναν συναρπαστικό, ονειρεμένο ιριδισμό που σε ελκύει αργά.


-Stones 'n' roses: Τριανταφυλλένια, κοραλί απόχρωση

PicMonkey Collage3


Το τριανταφυλλένιο ροζ κοραλλί φέρνει στο επίκεντρο τον ηλιόλουστο ρομαντισμό.


Με όποιον τρόπο και να συνδυάσετε αυτές τις τέσσερις πλούσιες αποχρώσεις, σας δίνουν την έμπνευση για να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας – είτε βρίσκεστε σε κάποιον ονειρεμένο παράδεισο είτε στο σπίτι σας.

Διώξτε την ένταση, αφήστε πίσω τα προβλήματα σας και χαλαρώστε! Σας αξίζει εξάλλου!