Δε σας αρέσει το κόκκινο κραγιόν; 14 εναλλακτικά μακιγιάζ για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Βιβή Αγγελάκη
Δε σας αρέσει το κόκκινο κραγιόν; 14 εναλλακτικά μακιγιάζ για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Για όλες εσάς που προτιμάτε τα πιο απαλά χρώματα στα χείλη σας και όχι μόνο...

Η πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου πλησιάζει και κάθε γυναίκα είτε γιορτάζει είτε όχι, θα πρέπει να περιποιηθεί τον εαυτό της, πρώτα για εκείνη και έπειτα για να εντυπωσιάσει τον καλό της! Σίγουρα το κόκκινο χρώμα στα χείλη είναι από τις πιο ασφαλείς και γρήγορες επιλογές στο μακιγιάζ κάθε γυναίκας, πόσο μάλλον την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και μοναδική!

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που βαρέθηκε κάθε χρόνο το ίδιο κόκκινο κραγιόν και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, ένα πιο φρέσκο make up look που αν μη τι άλλο, θα εντυπωσιάσει όσους σας ξέρουν (και κυρίως το σύντροφό σας) ή είστε από τις γυναίκες που μισούν το κόκκινο χρώμα στα χείλη τους, τότε εμείς σας προτείνουμε 14 makeup looks, που θα δώσουν ένα φρέσκο αέρα στην όλη σας εμφάνιση!

Είτε το στυλ που θα επιλέξετε για εκείνη την ημέρα είναι ρομαντικό, είτε είναι πιο ροκ, δείτε τις παρακάτω προτάσεις και επιλέξτε αυτό που σας αρέσει!

1ugsbfhsbdgr 7f670

Καθαρή επιδερμίδα, χείλη σε ελαφριά ροδακινί απόχρωση και χρυσή σκιά στο πάνω βλέφαρο και στην εσωτερική κόγχη του ματιού.

4lksrgier e2fab

Τολμήστε να δώσετε στο eyelook σας ένταση και έκταση, κρατώντας τα χείλη σας σε φυσικές αποχρώσεις, τονίζοντάς τα απλά με ένα gloss.

2jhretuerh c3c4c

Ελαφριά ροζ σκιά στα μάτια- που τονίστηκαν με mascara- ενώ την ίδια απαλή απόχρωση , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα χείλη και τα ζυγωματικά.

10 fgdwerwer 3b097

Girly διάθεση με ροζ έντονο χρώμα στα χείλη και ροζ λεπτομέρεια στο eye look.

7jdfguryg 9d98c

Smokey eyes σε γκρι-μαύρες αποχρώσεις αφήνοντας τα χείλη εντελώς άβαφα.

Δείτε τα υπόλοιπα makeup looks στη gallery!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια διάσημη εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με περούκα;

Πάει αντίθετα στην τάση του φετινού χειμώνα και λέει ΝΑΙ στα μακριά μαλλιά!