Δείτε πώς θα πετύχετε το τέλειο «γατίσιο» βλέμμα!

Βιβή Αγγελάκη
Δείτε πώς θα πετύχετε το τέλειο «γατίσιο» βλέμμα!

Σε μόλις 5 βήματα 

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη beauty πρόκληση για μια γυναίκα από το να δοκιμάζει νέες τεχνικές και τάσεις στο μακιγιάζ της, οι οποίες θα ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα! Από την άλλη πλευρά, πολλές θεωρούν ακόμη και τις κλασσικές τάσεις, όπως το cat eye look, ακατόρθωτες και συχνά δεν μπαίνουν στη διαδικασία να προσπαθήσουν καθόλου.

Και επειδή Σαββατοκύριακο έρχεται και ο ελεύθερος χρόνος θα είναι σαφώς περισσότερος από τις καθημερινές, τι θα λέγατε να δοκιμάζατε κάτι ξεχωριστό στο eye look σας; Ένα super sexy, cat eye που θα τονίσει και θα δώσει ένταση στο βλέμμα σας; Σε μόλις 5 βήματα και ακολουθώντας τις φωτογραφίες μέσα σε λίγα λεπτά θα τα καταφέρετε!

6hdfgd f1a7c

Τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι: ένα μαύρο eyeliner με λεπτό πινέλο, το μαύρο μολύβι ματιών που χρησιμοποιείτε συνήθως και την αγαπημένη σας mascara.

Ξεκινήστε σχεδιάζοντας δύο παράλληλες γραμμές, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Η πρώτη θα ξεκινά από την εξωτερική γωνία του ματιού σας, μετά το σημείο που τελειώνουν οι βλεφαρίδες και θα έχει κατεύθυνση προς την άκρη του φρυδιού σας. Παράλληλα προς αυτή τη γραμμή σχηματίστε μια μικρότερη στην εσωτερική γωνία.

1werfger c9798

Σε δεύτερη φάση, στην εξωτερική γωνία σχηματίστε ένα πολύ λεπτό ανάποδο V, όπως φαίνεται στη φωτογραφία και στο τέλος γεμίστε το.

2efghertgh a0cd1

Σχεδιάστε μια γραμμή κατά μήκος της γραμμής των πάνω βλεφαρίδων που θα συνδέει τις δύο γραμμές.

3gjkluil b3557

Περάστε άλλη μια στρώση με eyeliner κάνοντας τη γραμμή όσο παχιά θέλετε. Προσοχή στις υπερβολές!

4yhjfjyf 5f834

Για πιο έντονο dramatic eye look, γεμίστε την εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου σας με μαύρο μολύβι.

5hilljk 8fcca

Τελειώστε περνώντας τις πάνω και κάτω βλεφαρίδες σας με μάσκαρα.

Είστε έτοιμη!

thebeautydepartment.com-kitty-cat-eye - Copy 8fa39

Τι λέτε, θα το δοκιμάζατε;

Διαβάστε ακόμη:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πιο όμορφη και ανέμελη από ποτέ ποζάρει με μαγιό!