Whoooooaaa! Είναι το κέντημα στα μαλλιά το νέο hair trend;

Βιβή Αγγελάκη
Whoooooaaa! Είναι το κέντημα στα μαλλιά το νέο hair trend;
Θα το τολμούσες;

Η Άνοιξη είναι αδιαμφισβήτητα η εποχή του χρώματος, της ανεμελιάς, των trends και των αλλαγών. Κι ενώ μέχρι τώρα πολλές από εμάς έχουμε κάνει μικρο- αλλαγές στα μαλλιά μας, με τις πιο τολμηρές να δοκιμάζουν νέα χρώματα στα μαλλιά τους, όπως τα παστέλ ή τα #GrannyHair, αυτό που σήμερα υπέπεσε στην αντίληψή μου, με κατενθουσίασε και τρέχω να το μοιραστώ μαζί σας!

Όχι δεν είναι κάποιο νέο χρώμα, κούρεμα ή αξεσουάρ αλλά η τάση που θέλει να δημιουργείς μικρά πολύχρωμα κεντήματα στα μαλλιά σου - ναι όπως αυτά που έχει η γιαγιά σου πάνω στην τηλεόραση αλλά σε πιο πολύχρωμη version!

dfgdfg 34793
hjtfghjghj e7ff9

Εξελίσσοντας την τάση που οι περισσότερες είχαμε λατρέψει όντας μαθήτριες να τυλίγουμε μια μικρή τούφα από τα μαλλιά μας με πολύχρωμη κλωστή γύρω γύρω, δημιουργήθηκε το εν λόγω trend, που θέλει να πλέκεται στην κυριολεξία ένα κέντημα στα μαλλιά μας.

yjryityuiytuio 673d4
Source-Instagram-user-BleachLondon e3605

Όσο για το πού το είδαμε... το γνωστό κομμωτήριο- που εμπιστεύονται πολλές stars όπως η Sienna Miller, Lily Allen- Bleach London, στο Λονδίνο, χρησιμοποίησε μικρούς αργαλειούς και με βασικά υλικά τα μαλλιά των πελατισσών αλλά και πολύχρωμα νήματα δημιούργησε αυτό το σούπερ ανοιξιάτικο hair trend- που η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ ζηλέψει!

ftyujfgyjfgh 416a4

Υποθέτω ότι θα είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται!

Hair-Tapestry-Bleach-London 9497a

Ένα πάντως είναι σίγουρο, όταν, οι κομμωτές έχουν κέφια και φαντασία τότε το αποτέλεσμα είναι σίγουρα κάτι παραπάνω από φανταστικό.

Αλήθεια, εσύ θα το δοκίμαζες;

hjfghj f62b9