Λουλούδια στα μαλλιά: 10 + 3 εντυπωσιακά hairstyles για να είσαι εσύ το κορίτσι του Μάη!

Βιβή Αγγελάκη
Λουλούδια στα μαλλιά: 10 + 3 εντυπωσιακά hairstyles για να είσαι εσύ το κορίτσι του Μάη!

Επίλεξε όποιο σου αρέσει...

Ώρα για διάλλειμα από την βαρετή καθημερινότητά μας! Λίγες ώρες έμειναν από τη μέρα (και το μήνα) που περιμέναμε όσο τίποτε άλλο το τελευταίο διάστημα και πραγματικά το μυαλό των περισσότερων ήδη έχει ταξιδέψει σε κάποια εξοχή μακριά από την Αθήνα...

Ο Μάιος είναι ο μήνας που περνά και δε γίνεται να μη σε αγγίξει, μιας και προκαλεί κάθε μια από εμάς να γίνουμε ή να ξαναθυμηθούμε το κορίτσι του Μάη που κάποτε ήμασταν και με τα χρόνια αφήσαμε κάπου πίσω!

Χρώματα, λουλούδια, boho style ,αέρινα outfits και φυσικά μια αισιόδοξη, ανέμελη, ρομαντική διάθεση είναι μόνο μερικά από τα must have της Πρωτομαγιάς αλλά και της Άνοιξης γενικότερα.

Και φυσικά αυτή την ημέρα τα λουλούδια τα μαλλιά επιβάλλονται. Είτε προτιμήσεις κάποιο στεφανάκι από αληθινά ή ψεύτικα λουλούδια είτε απλά αρκεστείς στο να φορέσεις μερικά άνθη στα μαλλιά σου ... ένα είναι σίγουρο : οι τρόποι που μπορείς να φορέσεις τα λουλούδια στα μαλλιά σου είναι πολλοί περισσότεροι από αυτούς τους ένα-δύο που φαντάζεσαι!

Δες , λοιπόν 10+3 χτενίσματα με λουλούδια στα μαλλιά σου!

1fghdfgh 3fec1


Κλασσικό στεφανάκι με χαλαρά waves στα μαλλιά

2fghdfgh c14cf


Πλάγια γαλλική κοτσίδα με στεφανάκι λουλουδιών

4dgfsdfgsdf 0efa5



Πλεκτό στεφανάκι που καλύπτει το μέτωπο και μικρά λουλουδάκια στερεωμένα περιμετρικά

8shdfgsdhf f3974


Ψηλός κότσος έχοντας στη βάση του μια γαλλική κοτσίδα και στο πλάι μερικά λουλούδια

12tyurtyurtyu 6a608


Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την πρόταση του οίκου Dolce & Gabbana γι αυτήν την Άνοιξη: αυστηρή βαθιά χωρίστρα, χαμηλό σινιόν και τουλάχιστον ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στα μαλλιά. Αλήθεια ποιος θα μπορούσε να του αντισταθεί;

13fghfg f1201


Τέλος για όσες «δεν πιάνουν τα χέρια τους» για να φτιάξουν στεφανάκια η πρόταση είναι η εξής απλή φορέστε μικρά άνθη σε όλο το μήκος των μαλλιών σας!

Δείτε περισσότερα hairstyles στη gallery!

Ποιο σας άρεσε περισσότερο;