Αυτό είναι το hair trend του καλοκαιριού που μπορείς να κάνεις και εσύ μέσα σε 1 λεπτό!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό είναι το hair trend του καλοκαιριού που μπορείς να κάνεις και εσύ μέσα σε 1 λεπτό!

Χωρίς να κουραστείς καθόλου...

Κι όμως ακόμη και το χτένισμα- όπως και πολλά άλλα πράγματα- θέλουν τον τρόπο τους. Δεν χρειάζεται να κουραστούμε, να ξοδέψουμε ώρες ατελείωτες μπροστά στον καθρέφτη, να ξοδέψουμε μια παρουσία για να αγοράσουμε προϊόντα hairstyling, για να πετύχουμε μια ωραία εμφάνιση και ένα περιποιημένο hairlook!

Μαζί με τα boho και τα επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα, το half top knot- ή αλλιώς μισός κότσος ψηλά πιασμένος- έρχεται να γίνει το επόμενο αγαπημένο μας χτένισμα!

Half-Up-Top-Knot-Hairstyles-Long-Hair-Bun- 7711a

Κι αυτό γιατί, συνδυάζει αφενός τον πολύ πρακτικό- ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο- κότσο που εμποδίζει τα μαλλιά μας να είναι συνεχώς το πρόσωπό μας, αφετέρου αφήνει τα υπόλοιπα μισά να πέφτουν ανάλαφρα στους ώμους μας.

Half-Up-Top-Knot-Hairstyles-Blonde-Hair- 5b195

Μπορείτε να προσθέσετε ένα μικρό αξεσουάρ που θα κάνει σίγουρα τη διαφορά και θα δώσει ένα πιο chic αέρα στα μαλλιά σας

Φυσικά, έχουμε δει πολλές διάσημες κυρίες και μη να υιοθετούν το εν λόγω trend είτε στις επίσημες red carpet εμφανίσεις τους , είτε στις πιο καθημερινές, κάνοντάς μας να τις ζηλεύουμε.

87f023ffdae5920034e764c59df7dfa2 4df32

Sienna Miller

fdghdfgh aa851 4c78a

Μαρία Μενούνος

Το σημαντικότερο; Μέσα σε 1 λεπτό- και λιγότερο- μπορείς να το πετύχεις και εσύ, δίνοντας ένα δροσερό αέρα στo όλο look σου, σε κάθε περίσταση: από το γυμναστήριο, μέχρι και τη βραδινή σου έξοδο!

Half-Up-Top-Knot-Hairstyles- fe28e

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου μισά-μισά, πιάνοντας όμως το πάνω τμήμα του μαλλιού σου σε έναν ακανόνιστο ψηλό κότσο. Για extra φυσικό όγκο, μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις ελαφριά waves ή να χρησιμοποιήσεις για πιο σταθερό αποτέλεσμα μερικά προϊόντα hairstyling , όπως κάποιο gel ή λακ για τα μαλλιά.

Half-Up-Top-Knot-Hairstyles-Long-Brown-Hair-Bun 65334

Φυσικά, για πιο boho αποτέλεσμα μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις διάφορες πλεξούδες

4346a5fddb044b2ade8122cd38b38eaf f4e8b

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery!