NYFW: Τα beauty trends που πρέπει να δοκιμάσεις!

Βιβή Αγγελάκη
NYFW: Τα beauty trends που πρέπει να δοκιμάσεις!

Δες τις beauty προτάσεις κορυφαίων οίκων μόδας!

Η καρδιά της μόδας και της ομορφιάς, τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα, «χτυπάει» στη Νέα Υόρκη μιας και η Εβδομάδας Μόδας έχει ξεκινήσει - βρισκόμαστε στην τρίτη ημέρα και ήδη τα fashion και beauty highlights είναι πολλά!

Α-list stars από όλους τους τομείς της showbiz δίνουν καθημερινά το «παρών» στα shows γνωστών οίκων μόδας, που με τη σειρά τους παρουσιάζουν την collection τους για την Άνοιξη 2016.

Εντυπωσιακά hairlooks, νέα trends στο μακιγιάζ και τα νύχια συνόδευαν τις μοναδικές δημιουργίες των σχεδιαστών στις πασαρέλες και εμείς δεν μπορούσαμε παρά να συμπεριλάβουμε σε αυτό το άρθρο όσα beauty trends μας άρεσαν!

colfawsersrtrtsy 62391

Τροπική ομορφιά . Αντλώντας την έμπνευσή της από την ίδια τη σχεδιάστρια, η celebrity makeup artist, Pat McGrath, δημιούργησε ένα ανάλαφρο μακιγιάζ- δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα μάτια, για τα οποία προτίμησε ανοιχτές μπλε σκιές. Nude αποχρώσεις στα χείλη και τα νύχια έρχονταν να εξισορροπήσουν τα έντονα σγουρά μαλλιά και τα λουλουδάτα αξεσουάρ, που θύμιζαν '70!

gsdfghxfgjfghk b7479

Κομψή, παιχνιδιάρικη, ασυνήθιστη αλλά πάνω από όλα εύκολη ιδέα για να «ανανεώσεις» το ponytail σου, οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε και αν βρεθείς! «Μεταφέρει μια δυναμική και ταιριάζει με τις αυστηρές γραμμές της collection» δήλωσε ο hairstylist Allen Ruiz που επιμελήθηκε το hairlook των μοντέλων στο show του Public School και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνες!

dfgdfghdgjcgfyhj 8edf7


Ένα και μόνο κόκκινο ματ κραγιόν, λίγο concealer κάτω από τα μάτια και ένα μεσαίο, slick σινιόν ήταν η πρόταση του οίκου Jason Wu για την Άνοιξη 2016.

ew4rtyeftghdfgh 3f1be

Εντυπωσιακό και πολύ glamorous, το μανικιουρ στον οίκο Cushnie et Ochs. Τριγωνικό γαλλικό σε βαθιά, red wine, κόκκινη απόχρωση! Φυσικά αν δεν θες να περιμένεις μέχρι την Άνοιξη... μπορείς να το δοκιμάσεις από αυτό το Φθινόπωρο!

dfghdfgjhfgyjutyu 95d92

Επιστροφή στην παιδικότητα και το χρώμα! Η πρόταση του οίκου Desigual σε καλέι να πεις το ναι στα μικρά κοτσιδάκια και στο πορτοκαλί κραγιόν!

Δες τα υπόλοιπα looks στη gallery!