Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015: H συλλογή μακιγιάζ Armani Runway που μας ενθουσίασε!

Βιβή Αγγελάκη
Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015: H συλλογή μακιγιάζ Armani Runway που μας ενθουσίασε!

Αποκτήστε τη φρεσκάδα και τη λάμψη μιας όμορφης Ιταλίδας!

Αν ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς, τότε δε γίνεται να μην αγαπήσετε- όπως εμείς- τη νέα συλλογή μακιγιάζ Giorgio Armani Runway για το φετινό Φθινόπωρο/ Χειμώνα.

Εμπνευσμένη από τα looks της συλλογής Giorgio Armani Fall/ Winter 2015 που παρουσιάζονται στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, η Linda Cantello, International Make-Up Artist Giorgio Armani, δημιούργησε ένα μοναδικό makeup look που αποκαλύπτει την προσωπικότητα μιας δραστήριας, κομψής γυναίκας με φρεσκάδα και ταυτόχρονα κομψότητα στο στυλ. Η επιρροή των χρωμάτων από τη συλλογή είναι παντού εμφανής!

fghdfghdfgh c7af7

«Για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015, ο Giorgio Armani ήθελε να τονίσει την ομορφιά μιας γυναίκας που αναδύει φρεσκάδα. Απλό, το μακιγιάζ στους ροδακινί τόνους ξεχωρίζει για την προσεκτικά σχεδιασμένη λάμψη που χαρίζει στο πρόσωπο αλλά και την ένταση στα μάτια που δημιουργούν ένα θελκτικό αποτέλεσμα... μια πολύ όμορφη ιταλίδα.» αναφέρει η Linda Cantello, International Make-Up Artist Giorgio Armani.

ARMANI BEAUTY 62de5

Όπως ακριβώς το look που είδαμε στο show, η επιδερμίδα κάθε γυναίκας τονίζεται διακριτικά με μια βελούδινη λάμψη χάρη στην παλέτα Armani Runway. Η πολύτιμη μαύρη θήκη – ένα αξεσουάρ μόδας από μόνη της – στολίζεται με ένα δίχρωμο μεταξωτό ύφασμα, το χαρακτηριστικό pattern της συλλογής Giorgio Armani Fall/Winter 2015 και χωρίζεται σε 2 επίπεδα: Στο πρώτο επίπεδο, το blush μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τονίσει το περίγραμμα και να χαρίσει μια υγιή λάμψη φρεσκάδας. Στο δεύτερο επίπεδο, κάτω από την πούδρα, βρίσκεται ένα τρίπτυχο σκιών στις αποχρώσεις του γκρι, του φωτεινού λευκού και του κοραλί που τονίζουν υπέροχα τα μάτια.

ARMANI BL a8e95

Τα μάτια τονίζονται, χωρίς να βαραίνουν. Η κοραλί σκιά ματιών εφαρμόζεται στην άκρη του ματιού για να δώσει ακόμα περισσότερο φως. Αυτή τη σεζόν το look εμπλουτίζεται με τις υγρές σκιές ματιών Eye Tint, που χρησιμοποιούνται σαν καφέ eyeliner για να δώσουν ακόμα περισσότερο βάθος στο βλέμμα.

Στα χείλη, το Rouge d' Armani Sheers σε κοραλί απόχρωση συνδυάζει την ένταση ενός κραγιόν, με τη διαφάνεια ενός gloss και την άνεση ενός lip balm, χαρίζοντας απαλά και κομψά χείλη, που διατηρούνται ενυδατωμένα για 8 ώρες.

Το σατινέ μανικιούρ σε μια λαμπυρίζουσα καφέ απόχρωση προσφέρει μια ασύγκριτα απαλή αίσθηση, αποτέλεσμα της μοναδικής τεχνολογίας των Nail Lacquers, με την υφή σαν ζελ να μεταμορφώνεται σε κάθε εφαρμογή.

11934879 954648314573843 38563200 n 1792b

PLUS:Κάθε προϊόν της συλλεκτικής συλλογής- που λανσάρεται δύο φορές τον χρόνο- διατίθεται μέσα σε ένα μεταξωτό πουγκί, φτιαγμένο από το ίδιο ύφασμα που χρησιμοποιήθηκε για τις δημιουργίες Giorgio Armani Fall/Winter 2015.

ARMANI LOOK cb0ae


Η συλλογή Armani Runway Spring/Summer 2015 θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες boutique Giorgio Armani και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης της συλλογής Giorgio Armani Beauty. Στην Ελλάδα, η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στις boutiques Giorgio Armani στα καταστήματα: Hondos Center Kolonaki, Merlin 6 & Attica-Golden Hall, Λ.Κηφισίας 37Α, Μαρούσι.