Το μακιγιάζ των Dolce&Gabbana στη#MFW είναι εμπνευσμένο απ'τις πριγκίπισσες των παραμυθιών

Βιβή Αγγελάκη
Το μακιγιάζ των Dolce&Gabbana στη#MFW είναι εμπνευσμένο απ'τις πριγκίπισσες των παραμυθιών

Plus: Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το πώς θα το πετύχεις κι εσύ

Πριν λίγες μέρες ο οίκος Dolce&Gabbana παρουσίασε, στο fashion show του για την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, μια συλλογή εμπνευσμένη από τις πριγκίπισσες των παραμυθιών, αποδίδοντάς τις σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή.

dolce and gabbana fall winter 2016 17 women fashion show backstage 60 800x533 92460

Το όραμα των σχεδιαστών, #DGFabulousFantasy, ολοκληρώθηκε με ένα Make Up look που τόνιζε το πορσελάνινο δέρμα με ένα φυσικό, άψογο αποτέλεσμα και ρόδινα μάγουλα, επιδεικνύοντας μια αποκλειστική πρώτη γεύση της νέας συλλογής Blush of Roses, μια σειρά από κρεμώδεις αποχρώσεις για το πρόσωπο, που θα παρουσιαστεί φέτος το Σεπτέμβριο.

dolce and gabbana fall winter 2016 17 women fashion show backstage 42 1600x1067 3e967

Φωτεινά μάτια που σε καλούν να τα κοιτάξεις, γεμάτα, σαρκώδη χείλη και θηλυκά νύχια ολοκληρώνουν το look.

dolce and gabbana fall winter 2016 17 women fashion show backstage 1600x900 03dc5

Και επειδή, ένα τόσο ονειρεμένο μακιγιάζ δεν θα μπορούσε να μην μας γοητεύσει, βρήκαμε όλες τις λεπτομέρειες για να το πετύχουμε και εμείς!

Πρώτα, εφαρμόστηκε το Dolce&Gabbana Primer σε ενυδατωμένη επιδερμίδα για να δημιουργήσει τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του make up. Η εφαρμογή του Perfect Luminous Foundation με φορά προς τα έξω, από το κέντρο του προσώπου προς τα αφτιά, δημιούργησε μια άψογη επιδερμίδα. Το The Perfect Luminous Concealer εφαρμόστηκε απαλά κάτω από τα μάτια και όπου αλλού χρειαζόταν, δημιουργώντας μια τέλεια βάση με ομοιόμορφο τόνο δέρματος.

runway feed 02 1600x1956 23497

Σε μια αποκλειστική παρουσίαση της συλλογής Blush of Roses, τα μάγουλα φαίνονται γοητευτικά με ένα φυσικό κοκκίνισμα μετά από την εφαρμογή του μείγματος που προέκυψε από το νέο Creamy Blush στην απόχρωση Rosa Calizia 20 και το νέο Creamy Bronzer στην απόχρωση Rosa del Deserto 50.

dolce and gabbana fall winter 2016 17 women fashion show backstage 01 1600x1067 df2fa

Το γοητευτικό βλέμμα στα μάτια επιτεύχθηκε με μια βάση από το μείγμα του νέου Creamy Bronzer στην απόχρωση Rosa del Deserto 50 με το νέο Creamy Blush στην απόχρωση Rosa Calizia 20, που εφαρμόστηκαν μαζί σε όλο το βλέφαρο και προς την περιοχή των φρυδιών. Συμπληρωματικές αποχρώσεις από ροζ nude και charcoal purple από την παλέτα Eyeshadow Quad in Nude 110 εφαρμόστηκαν με ένα πινέλο μίξης κατά μήκος της πτυχής των βλεφάρων για τη δημιουργία διακριτικού και απαλού smoky eye look. Για επιπλέον ένταση και φωτεινότητα, εφαρμόστηκε το Eyeliner in Nude 9 στην εξωτερική γωνία του ματιού. Μια ιδέα από Khol Pencil στην απόχρωση Chocolate 4 τόνισε την εξωτερική γωνία του ματιού για να δημιουργήσει θηλυκό και γατίσιο βλέμμα. Στις επάνω βλεφαρίδες εφαρμόστηκαν στρώσεις από τη Secret Eyes Mascara στην απόχρωση Black 1, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εξωτερική γωνία για μεγαλύτερη ένταση και περισσότερο μάκρος.

dolce and gabbana fall winter 2016 17 women fashion show backstage 16 800x533 a125c

Τα φρύδια σχηματίστηκαν με το Brow Liner που εφαρμόστηκε με απαλές μολυβιές, προκειμένου πρώτα να τα γεμίσει με χρώμα και έπειτα να τους δώσει φυσικό τελείωμα βουρτσίζοντάς τα προς τα έξω.

Στα χείλη δόθηκε ένα “ombre effect”, που δημιουργήθηκε από την εφαρμογή του Classic Cream Lipstick στην απόχρωση Honey 130, σε όλη την επιφάνεια των χειλιών ως βάση. Προκειμένου να δημιουργηθεί η αίσθηση ενός ανθισμένου λουλουδιού, επιπλέον στρώσεις από το Classic Cream Lipstick στις αποχρώσεις Amethyst 330, Dahlia 320, Scarlett 625 και Luscious 435 εφαρμόστηκαν στο κέντρο των χειλιών, ολοκληρώνοντας αυτό το βαθύτατα θηλυκό look.

dolce and gabbana fall winter 2016 17 women fashion show backstage 371 800x1200 94d46

Για τα νύχια χρησιμοποιήθηκε το Nail Lacquer στην απόχρωση Rosebud 107 ολοκληρώνοντας αυτό το αιθέριο look για την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017.

Δείτε περισσότερες ονειρεμένες λεπτομέρειες στις φωτός στη Gallery!