Άνοιξη 2016: Δοκιμάσαμε 4 τέλεια σχέδια στις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν!

Βιβή Αγγελάκη
Άνοιξη 2016: Δοκιμάσαμε 4 τέλεια σχέδια στις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν!

Ανακαλύψαμε την ανοιξιάτικη συλλογή της Essie, Sunshine State και σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες...

«Φέτος σου στέλνω ένα κομμάτι από τη ζωή στον παράδεισο. Θα συμφωνήσεις ότι κάθε απόχρωση έχει τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα, αλλά και οι έξι είναι σαν μικρές ηλιαχτίδες κρυμμένες μέσα σε ένα μπουκάλι.» λέει η Rebecca Minkoff, Global Color Designer της essie και δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη εισαγωγή για να μπούμε σε spring mood και φυσικά να καλωσορίσουμε στα νύχια μας την Άνοιξη, δοκιμάζοντας τη νέα spring 2016 collection της essie , Sunshine State!


Έξι τολμηρές, φωτεινές αποχρώσεις που ισορροπούν τέλεια ανάμεσα στις τάσεις της μόδας και το retro glamour θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις την προσοχή στραμμένη εκεί που πρέπει: πάνω σου, βάζοντάς σε πειρασμό να τις δοκιμάσεις όλες!

ertyertyhrtyu 00e00


Ξεκινώντας από την ελαφρώς σκανδαλιάρικη αλλά απόλυτα πολυτελή ροζ- nude απόχρωση, high class affair, συνεχίζουμε με τη lounge lover, ένα πανέμορφο ροζ-ροδακινί για τα πιο ρομαντικά looks μας, ενώ η sunshine state of mind, ένα εκρηκτικό κοραλλί-μανταρινί θα κάνει σίγουρα τη διαφορά. Άκρως εντυπωσιακό και απόλυτα chic, το πλούσιο πράσινο off tropic θα σε βάλει σε #tropical mood, ενώ το αναζωογονητικό βαθύ γαλάζιο, pool side service θα σε φέρει ένα βήμα πριν το καλοκαίρι. Τέλος, αν ψάχνεις για κάτι εξαιρετικά κομψό, αλλά και απόλυτα ανεπιτήδευτο, το μυστηριώδες βιολετί, shades on, θα σου δώσει τον έλεγχο του στυλ.

tdyjrtyujryu 41ef3

Και επειδή τα τολμηρά χρώματα και τα σχέδια είναι ο απόλυτα hot συνδυασμός της άνοιξης, εμείς δοκιμάσαμε τη νέα spring 2016 collection της essie κάνοντας τέσσερα απολύτως ανοιξιάτικα μανικιούρ, τα οποία σου συστήνουμε ανεπιφύλακτα! Το καλύτερο; Η νέα σειρά κυκλοφορεί και σεσε essie.gel για μοναδική λάμψη και διάρκεια εως και 14 ημέρες

1. Cupcake nails: Αν θέλεις να ξεφύγεις από τη κλασική μονοχρωμία, όπως η Αλεξάνδρα, τα cupcake nails ειναι ό,τι πιο γλυκό μπορεί να δοκιμάσεις! (Βέβαια, αν προτιμάς κάτι μονόχρωμο και διακριτικό, μπορείς να αφήσεις τα νύχια σου μόνο στη ροζ- nude,high class affair απόχρωση).

col2bswsto 78238
STR 0119 e62cf
STR 0072 fac31
STR 0123 673fd

2. Floral nails: Γιατί αν δεν φορέσεις στο μανικιούρ σου λουλούδια αυτή τη σεζόν, πότε θα το κάνεις; Εγώ πάντως τα φόρεσα!

col4swsto f957e
STR 0196 d6159
STR 0235 0d8fb

3. Clean lines: Ένα από τα πιο hot μινιμαλιστικά σχέδια της σεζόν που πρωτοείδαμε στο spring 2016 show της Marissa Webb και πραγματικά μπορούν να απογειώσουν το nail art σου!

col1swsto a33cc
STR 0145 92091
STR 0154 04495

4. Το ανανεωμένο γαλλικό: Το είδαμε στο show του οίκου Tibi για την Άνοιξη 2016 και δε γινόταν να μην το ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά, ! Η Κλέλια, λοιπόν, το δοκίμασε στη super λαμπερή και ανοιξιάτικη sunshine state of mind απόχρωση!

col3swsto 7ee8c
STR 0168 0e2dd
STR 0163 a445c

Δείτε περισσότερες φωτός στη gallery!