Summer is here! Τα 10 πιο hot καλοκαιρινά χτενίσματα!

Βιβή Αγγελάκη
Summer is here! Τα 10 πιο hot καλοκαιρινά χτενίσματα!

Κράτα τις καλοκαιρινές σου, beauty σημειώσεις...

Ο Ιούνιος μπήκε, το καλοκαίρι ξεκινά, τα φορέματα και τα σορτσάκια είναι πλέον στην καθημερινότητά μας- τα μαγιό τα κρατάμε ακόμη για το Σαββατοκύριακο- και η διάθεσή μας δεν γίνεται να είναι κάτι λιγότερο από ανεβασμένη! Τι πιο όμορφο, λοιπόν, να υποδεχτείς τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού με μία beauty υπόσχεση! Αυτό το καλοκαίρι δε θα βαρεθείς να δοκιμάζεις νέα χτενίσματα και χρώματα στο μακιγιάζ σου, που αν μη τι άλλο θα σε κάνουν να δείχνεις πιο ανανεωμένη, λαμπερή και στιλάτη!


Κι αν αναρωτιέσαι πώς θα τα πετύχεις όλα αυτά δεν έχεις παρά να συντονίζεσαι κάθε μέρα σε αυτή εδώ τη στήλη, προκειμένου να ενημερώνεσαι και να βλέπεις ότι πιο hot είναι αυτή τη σεζόν!

beach girl hair inspirational Favim.com 4053017 ea138


Σήμερα, λοιπόν, θα δεις ποια είναι τα πιο hot καλοκαιρινά χτενίσματα, με βάση το Pinterest και το official board, «Top summer hairstyles» που έχει δημιουργηθεί και αυτή τη στιγμή έχει 14 χιλιάδες followers!

summerhair6 0f21f

Messy buns, πλεξούδες, half-bun χτενίσματα, πλεκτοί κότσοι, είναι μόνο μερικά από τα πιο hot χτενίσματα, που –το καλύτερο- μπορείς να πετύχεις σε 2 λεπτά!

summerhair2 8b57c


Δες τα όλα στη gallery!