Couture Fashion Week: Αυτά τα beauty looks θα θέλεις σίγουρα να τα αντιγράψεις!

Βιβή Αγγελάκη
Couture Fashion Week: Αυτά τα beauty looks θα θέλεις σίγουρα να τα αντιγράψεις!

Ποια trends θα κυριαρχήσουν την επόμενη σεζόν;

Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται στο Παρίσι η εβδομάδα μόδας υψηλής ραπτικής και όπως είναι αυτονόητο οι μεγαλύτεροι και αγαπημένοι οίκοι δίνουν το παρών παρουσιάζοντας πάνω στην πασαρέλα τις εντυπωσιακές προτάσεις τους για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2017!

Paris Haute Couture: 20 φορέματα που μοιάζουν βγαλμένα από παραμύθι

Εκτός από τις ιδιαίτερες δημιουργίες τους, λοιπόν, εμείς ξεχωρίσαμε τα beauty looks που τις συνόδευαν και σου τα παρουσιάζουμε ευθύς με σκοπό α) να ενημερωθείς και β) να τα αντιγράψεις (ναι, ακόμη και αν έχουμε ακόμη Καλοκαίρι!)

Chanel: Οι κορδέλες επιστρέφουν στα μαλλιά! Η λευκή σκιά κάνει το βλέμμα πιο «ανοιχτό» και τα doll eyes σε συνδυασμό με τα σγουρά μαλλιά πιασμένα ψηλά κάνουν το όλο look πιο παιχνιδιάρικο! Tom Pecheux και Sam McKnight ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά λαμπερό!

chanel look a8143

Atelier Versace: Η Pat McGrath, για άλλη μία φορά κατάφερε να μας αφήσει άφωνες (και να μας κάνει να ζηλέψουμε όσο τίποτε άλλο) τα 2 εντυπωσιακά beauty looks που δημιούργησε για την collection Atelier Versace του ομώνυμου οίκου:

13534270 1762515397367269 488120635 n 43ee9

Ένα υπέροχο sky-blue winged eye look που δημιουργήθηκε με μία σκιά ματιών σε μία ανοιχτή, γαλάζια απόχρωση.

Versace glamour 5july16 getty b 540x810 d2c07

Βαθιά κόκκινα- βουργουνδί ombre χείλη, «καλυμμένα» με glitter, που έφερναν δικαιολογημένα το επίκεντρο στα χείλη. Όσο για τα μαλλιά, ήταν πιασμένα πίσω σε χαλαρούς κότσους.

versace 01 5562b

Μάλιστα, η διάσημη makeup artist άφησε να εννοηθεί μέσα από ένα ποστ στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram πως ένα νέο προϊόν θα έρθει λίαν συντόμως να προστεθεί στη συλλογή της. «Stay tuned!!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Alberta Ferretti: Μία ωδή στο nude- χρυσό μακιγιάζ και στη flawless επιδερμίδα, η beauty πρόταση του οίκου. Η χρυσή σκιά στα μάτια, τα ατημέλητα waves σε συνδυασμό με τα ονειρικά φορέματα έκαναν το όλο look να φαίνεται λες και είναι βγαλμένο από παραμύθι! Φυσικά, σε ορισμένα μοντέλα δεν έλειψαν και τα εντυπωσιακά αξεσουάρ στα μαλλιά (Δες τις φωτός στη gallery).

alberta ferettii glamour 5july16 getty b 540x810 98947

Dior: Ο makeup creative and image director του οίκου, Peter Phillips δημιούργησε ένα dramatic (άκρως εντυπωσιακό) μαύρο cat eye look στα 45 μοντέλα που συμμετείχαν στο show (σημείωσε πως όσα ήταν τα μοντέλα άλλα τόσα ήταν και τα cat eye looks)

bella hadid glamour 5jul16 GettyImages b b22fa

Παράλληλα, ο Guido Palau προτίμησε ένα slicked-back hairstyle ή απλά να τα πιάσει μισά-μισά χρησιμοποιώντας εντυπωσιακές μπαρέττες για να συμπληρώσει το look.

dioreyes 3eeca

Georges Hobeika: Αξεσουάρ μαλλιών και ear cuffs: Δύο απλοί τρόποι να αναβαθμίσεις ακόμη και ένα κλασικό ή βαρετό χτένισμα!

gettygeorgeshobeika 6cf08

Giambattista Valli: All natural! Ένα natural μακιγιάζ με έμφαση στη λαμπερή επιδερμίδα, η πρόταση του οίκου.

valli couture c27be
valli c7e3a

Δες όλα τα looks στη gallery!