Χρώμα στην υπερβολή του

Χρώμα στην υπερβολή του

Πράσινα, κίτρινα, μπλε, φούξια και άλλα πολλά.

Φέτος, το χρώμα έχει την τιμητική του παντού και πολύ. Δεν υπάρχει σημείο στο μακιγιάζ ή στο ντύσιμο που δεν μπορείτε να του βάλετε χρώμα. Όπως, επίσης, δεν υπάρχει χρώμα να «φοβηθείτε». Βάλτε όποιο χρώμα αγαπάτε.


Στα μάτια σε όλο το κινητό βλέφαρο τα έντονα πράσινα, κίτρινα και μπλε απλώνονται στην επιφάνεια και προκαλούν. Α, και μη μένετε στα μάτια.


Σε αυτό το στυλ ξεχνάτε τον μινιμαλισμό που έχετε σε άλλες εμφανίσεις σας. Η αρχή που θέλει μόνο ένα σημείο να τονίζεται -χείλη, μάτια, μήλα- δεν αγγίζει αυτή την τάση καθόλου! Αγνοήστε την και βάψτε τα όλα.


Στα χείλη φορέστε έντονα φούξια, πορτοκαλί και κόκκινα. Ματ ή glossy δεν έχει σημασία. Είναι θέμα διάθεσης και παιχνιδιού.


Επίσης, μην τα συνδυάζετε με τα ρούχα σας. Όσο περισσότερα και διαφορετικά χρώματα έχετε τόσο το καλύτερο για τέτοιες εμφανίσεις. Αντιμετωπίστε το με χιούμορ και καλή διάθεση, κάντε το πιο σπορ με διάφορα αξεσουάρ, όπως το είδαμε να προτείνεται από την Betsey Johnson για το καλοκαίρι και ξεχωρίστε. Ο πλουραλισμός διαπρέπει.