Πολύτιμα στολίδια επί κεφαλής

Πολύτιμα στολίδια επί κεφαλής

Τα κοσμήματα δεν είναι μόνο για τα χέρια και το λαιμό. Οι celebrities που εμφανίστηκαν στο Met Gala τίμησαν τα μαλλιά τους με πολύτιμα κοσμήματα.

Στο πλάι ή επάνω, σε στέκα ή σε wanna be τιάρα, όλες οι εκδοχές εμφανίστηκαν μπροστά στις κάμερες.


Kate Hudson

Kate_Hudsonsmall


Η εγκυμονούσα Kate άφησε τα μαλλιά της κάτω σε χαλαρές, ανοιχτές, κυματιστές μπούκλες και μάζεψε μόνο κάποια μαλλιά στην κορυφή, τα οποία στόλισε με ένα κόσμημα που θυμίζει καρφίτσα, τοποθετημένο πολύ μπροστά και στο κέντρο.


Naomi Campbell

Naomi_Campbellsmall


H Naomi στην ίδια γραμμή φόρεσε το κόσμημα στο κέντρο και ψηλά στο κεφάλι, με τη διαφορά ότι αυτή μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα περίτεχνο κότσο με πολλούς διαφορετικούς όγκους σε διάφορα ύψη.


Elettra Rossellini Wiedemann

elettrasmall


Στα μαλλιά της Elettra, διακρίνονται όχι μία αλλά δύο ή τρεις σειρές με λεπτά κοσμήματα-στέκες που μπερδεύονται με τα μαλλιά της διακριτικά, καθώς είναι μαζεμένα χαλαρά.


Jessica Alba

Jessica_Albasmall


H Jessica προτίμησε να μαζέψει τα μαλλιά της και να τους βάλει ένα πιο περίτεχνο κόσμημα με λίθους, αφήνοντας τα μπροστά να πέφτουν σε δύο χαλαρές τούφες.


Rashida Jones

rashidasmall


H Rashida επέλεξε μία απλή στέκα με δύο φύλλα στην άκρη.


Fergie

fergie_small


Τα μαλλιά της Fergie, λυτά, διακοσμήθηκαν με το head band-κόσμημα που φορέθηκε πάνω από το κεφάλι όπως φοριέται και μία τιάρα!