Pixie: Το νέο a la garcon

Pixie: Το νέο a la garcon

Πιστεύετε στις νεράιδες και στα ξωτικά; Κυκλοφορούν γύρω μας.

Μπορεί να μην είναι όντως ξωτικά αλλά τουλάχιστον έχουν υιοθετήσει το κλασικό κούρεμα της Tinker Bell με τα κοντοκουρεμένα μαλλιά που πετάνε κάπως ατημέλητα. Τα κοντά μαλλιά έχουν κάνει ένα δυναμικό come back και έχουν κερδίσει την προτίμηση πολλών celebrities.

Κάποιες είχαν δείξει και στο παρελθόν την προτίμηση τους σε κοντά κουρέματα, όπως η Halle Berry και παραμένουν χρόνια πιστές σε αυτή τους την εμφάνιση και κάποιες άλλες κάνουν την αλλαγή και αποχωρίζονται τη μακριά τους κόμη για ένα πιο ανάλαφρο look.

Οι Ginnifer Goodwin, Agyness Deyn, Emma Watson, Evan Rachel Wood και Michelle Williams ακολούθησαν αυτή την τάση και βρέθηκαν μέσα στο καλοκαίρι με καθαρό σβέρκο και τα πιο εύκολα μαλλιά για τη ζέστη.

Σκεφτείτε πόσο ευχάριστο και γρήγορο είναι να «φορμάρετε» αυτά τα μαλλιά μετά το λούσιμο. Και μην νομίζετε ότι δεν υπάρχουν επιλογές σε στυλ. Προς τα πάνω και με μυτάκια ή κοκόρι, προς τα κάτω και ήσυχα με φράντζες ενιαίες, με καθαρές χωρίστρες ή μπερδεμένα. Μήπως είναι στιγμή να το σκεφτείτε και να γίνετε ένα ξωτικό-νεράιδα;