Nude: Τάση και στα μαλλιά

Nude: Τάση και στα μαλλιά

Τα βαμμένα μαλλιά «ξεγυμνώνονται» αφήνοντας το όμορφο χρώμα σας να αναδειχθεί.

Το πολυαγαπημένο nude (άβαφο) look στο μακιγιάζ μπορεί τώρα να επιτευχθεί και στο χρώμα των μαλλιών. Ακούγεται κάπως περίεργο αλλά είναι η αλήθεια.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που κολακεύει τη φυσική ομορφιά των μαλλιών. Αυτό προϋποθέτει βαφές που αναδεικνύουν τα φυσικά χρώματα των μαλλιών, έχουν διαφάνεια και προσθέτουν λάμψη.

Ξεχάστε τα βαριά και αδιαφανή χρώματα που δίνουν ενιαία όψη στα μαλλιά και τα κάνουν να μοιάζουν βαρετά και χωρίς λάμψη. Ανακαλύψτε ελκυστικά και αισθησιακά nude χρώματα που δημιουργούν μια άκρως θηλυκή και ταυτόχρονα σύγχρονη γοητεία.

Το ζητούμενο δεν είναι η πληθώρα χρωμάτων, όπως έχουμε συνηθίσει με τις ανταύγειες ή κάποιες άλλες παρόμοιες τεχνικές που συνδυάζουν πολλά διαφορετικά χρώματα μαζί. Εδώ το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ πιο φυσικό, αλλά ταυτόχρονα πολύ πιο λαμπερό, ζωντανό και με κίνηση και πολλά βάθη στο χρώμα.

Είναι μία πολυαναμενόμενη καινοτομία και μπορείτε να την πετύχετε, είτε με κάποιες βαφές στο σπίτι που έχουν την τεχνογνωσία και τα χρώματα για να σας ικανοποιήσουν είτε στο κομμωτήριο ζητώντας το από τον κομμωτή σας. Θυμηθείτε πάντως ότι το nude είναι η νέα τάση της μόδας και για τα μαλλιά.