Το βραβείο της μακριάς βλεφαρίδας

Το βραβείο της μακριάς βλεφαρίδας

Στα MTV Video Music Awards αν υπήρχε βραβείο για τις πιο μακριές, τις πιο μεγάλες, τις πιο πυκνές, τις πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες θα υπήρχαν πολλές υποψήφιες!

Σχεδόν όλες όσες εμφανίστηκαν είχαν φροντίσει άσχετα με το στυλ μακιγιάζ που είχαν επιλέξει να υιοθετήσουν, να φορέσουν τεράστιες βλεφαρίδες. Και λέμε να φορέσουν γιατί, όσο καλή και δυνατή κι αν είναι η μάσκαρα που επιλέγετε δε γίνεται να πετύχετε το αποτέλεσμα που είδαμε σε αυτές τις κυρίες. Με έντονες καμπύλες ή τελείως ίσιες, πολύ πυκνές ή αραιές υπήρχαν όλες.

Κι αν η Kim Kardashian μας έχει συνηθίσει σε αυτές τις βλεφαρίδες αυτό δε συμβαίνει απαραίτητα και με τις υπόλοιπες. Η Adele, η Jwoww, η Vistoria Justice, η Maria Menounos, η Miley Cyrus, η Katie Holmes, η Demi Lovato, η Sammi Swetthe και η Selena Gomez, ήταν όλες εκεί μαζί με ένα τουλάχιστον ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες.

Βέβαια, κάποιες προτίμησαν τουφίτσες και λίγο πιο γλυκό look. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα κατάφεραν να προσέξουμε το μακιγιάζ τους. Εσείς, αν θέλετε να πετύχετε το look σας να κερδίζει έδαφος στις βλεφαρίδες χρησιμοποιήστε μία πολύ δυνατή μάσκαρα για καθημερινές εμφανίσεις και περάστε στις ψεύτικες μόνο σε βραδινές και επίσημες. Εκεί, όλα επιτρέπονται.