Τα μαλλιά -και όχι μόνο- στα Emmy Awards

Τα μαλλιά -και όχι μόνο- στα Emmy Awards

Εμφανίσεις με λυτά μαλλιά, φωτεινές επιδερμίδες, μεγάλες βλεφαρίδες και κραγιόν που φωτίζουν.

Στα Emmy Awards μπορεί οι κότσοι να έκαναν αισθητή την παρουσία τους, αλλά πολλά από τα μακριά μαλλιά έμειναν κάτω ελεύθερα ολόισια όπως της Sophia Vergara, της Maria Menounos που είχαν κάποιους κυματισμούς, της Lea Michele που είχαν -περιέργως - τις μόνες αφέλειες που είδαμε και της Gwyneth Paltrow.

Και οι τέσσερις είχαν μακιγιάζ με μαύρο μολύβι, εντυπωσιακές βλεφαρίδες και φυσικά κραγιόν με εξαίρεση τη Sophia Vergara που προτίμησε να φορέσει ένα λαμπερό πορτοκαλοκόκκινο στα χείλη. Η Gwyneth Paltrow, είχε πολύ λαμπερή επιδερμίδα της χωρίς ίχνος πόρου, χάρη στην κρέμα ματιών Chanel Beauté Initiale Eye Crème και το Chanel Perfection Lumiere foundation που φορούσε.

Τα μεσαίου μήκους μαλλιά, αντίστοιχα, που έμειναν κάτω απόκτησαν χωρίστρα στο πλάι και ήρθαν με κάποιο τρόπο μπροστά στο πρόσωπο κάνοντας τις εμφανίσεις των Christina Hendricks, Cobie Smulders, Olivia Munn και Julianna Margulies πιο σέξι με έναν αέρα από παλιές εμφανίσεις του Hollywood για κάποιες.

Η Christina Hendricks φορούσε μία κοντινή απόχρωση κραγιόν σε αυτή της Sophia Vergara ενώ όλες οι υπόλοιπες προτίμησαν κραγιόν κοντινά στα χρώματα των χειλιών τους. Οι εντυπωσιακές βλεφαρίδες εννοείται ότι ήταν παρούσες κι εδώ!