Rosalie van Breemen, Νομικού και Bosnjak στα χέρια του Εμμανουήλ Αποστολάκη

Rosalie van Breemen, Νομικού και Bosnjak στα χέρια του Εμμανουήλ Αποστολάκη

Το μακιγιάζ των τριών γυναικών όπως το δημιούργησε ο επίσημος make-up artist της Μake Up For Εver, Εμμανουήλ Αποστολάκης, για το show του Stephan Caras στο Athens Xclusive Designers Week.

Στο show του Stephan Caras στο Athens Xclusive Designers Week, ο διάσημος σχεδιαστής που έχει περάσει από τους οίκους Guy Laroche και Hermes, επέλεξε να ανεβάσει στην πασαρέλα ως επίτιμο πρόσωπο την Rosalie van Breemen. Η Rosalie, είναι η πρώην γυναίκα του Alain Dellon με τον οποίο έχει και δύο παιδιά την Anouchka και τον Alain-Fabien. Ήταν μέλος της επιτροπής του Next Top Model στην Ολλανδία, ενώ είχε και δική της εκπομπή στη Γαλλία, την Rosalie et les collectionneurs.

«Ήταν η επίτιμη καλεσμένη» μας λέει ο επίσημος make-up artist της Μake Up For Εver, Εμμανουήλ Αποστολάκης, που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της. «Το look της επίδειξης της πήγαινε πάρα πολύ, γιατί έχει σαρκώδη χείλη και στις γυναίκες με αυτό το χαρακτηριστικό πηγαίνει ιδιαίτερα, αφού έχουν ήδη δύναμη σε αυτό το σημείο και με το κραγιόν σε έντονο χρώμα, τα χείλη τους αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο. Στα μάτια δεν χρειάστηκε τίποτα άλλο εκτός από μάσκαρα» λέει ο Εμμανουήλ.

Η Δούκισσα Νομικού, που περπάτησε επίσης στο catwalk του Stephan Caras όπως λέει ο Εμμανουήλ «Έχει γίνει expert στο να σχεδιάζει φυσικό περίγραμμα χειλιών μόνη της!» και συνεχίζει «Η Δούκισσα, έχει πολύ καλό δέρμα και της αρέσει να είναι λίγο μαυρισμένη. Γι' αυτό το δικό της look έγινε με dore απόχρωση στη βάση. Χρησιμοποιήθηκε ένα blush κρεμώδες για να τονίσει τα ζυγωματικά. Επειδή είναι κρεμώδης η σύνθεση του είναι πιο ευέλικτο από την πούδρα και δίνει την αίσθηση ότι έχει κοκκινίσει λίγο χωρίς να φαίνεται ψεύτικο».

Τέλος, για την Yvonne Ivana Bosnjak, ο Εμμανουήλ Αποστολάκης λέει «Η Yvonne έχει μάτια που θυμίζουν τα μάτια της Linda Evangelista, σαν γατίσια. Η βάση είναι κι εδώ λαμπερή, αλλά κάναμε πιο πολύ highlighting. Της έβαλα στο κόκκαλο της μύτης, στο τόξο των φρυδιών και στα ζυγωματικά. Έχει πολύ καλή δομή στο πρόσωπο, και της ταιριάζει το highlighting. Tο look της ολοκλήρωσε η μαύρη μάσκαρα. Το μυστικό εδώ είναι να μην υπερβάλλουμε στην ποσότητα της μάσκαρα που μετά κολλάει τις βλεφαρίδες μεταξύ τους και βαραίνει το αποτέλεσμα. Απλά πρέπει να χρησιμοποιούμε πάντα το eyelash curler, το γνωστό ψαλιδάκι βλεφαρίδων και στη συνέχεια δύο περάσματα της μάσκαρα αρκούν» συμπληρώνει ο Εμμανουήλ.