Γυμνά χείλη μέσα στο Χειμώνα

Γυμνά χείλη μέσα στο Χειμώνα

Ματ, κρεμώδη, sheer, glossy. Όπως τα προτιμάτε!

nude lips είναι μία τάση που αγαπήσαμε πολύ και δεν την αποχωριζόμαστε εύκολα. Μπορεί οι τάσεις του χειμωνιάτικου μακιγιάζ να φέρνουν πίσω τα σκούρα χείλη σε αποχρώσεις του μπορντό, αλλά σε καθημερινή βάση όλες οι γυναίκες έχουμε πάντα ένα τουλάχιστον κραγιόν ή lip-gloss που δεν κάνει κάτι άλλο από το να «γδύνει» τα χείλη μας επιδεικτικά.

Οι επιλογές στα nude lips δεν είναι λίγες. Μπορεί να ακούγεται σαν ένα πολύ απλό look, αλλά έχει πολλές παραμέτρους, τεχνικές και υφές που μπορούν να δώσουν τελείως διαφορετική αίσθηση στα χείλη και να αλλάξουν την εμφάνιση τους.

Φέτος, που οι ματ υφές κάνουν δυναμική επιστροφή σε διάφορα προϊόντα μακιγιάζ, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από τα κραγιόν. Όταν δε, αναφερόμαστε σε nude ματ αποχρώσεις, τότε τα χείλη πραγματικά εξαφανίζονται καθώς χάνουν και τον όγκο τους. Προτιμήστε αν έχετε πολύ μεγάλα και σαρκώδη χείλη.

Τα κρεμώδη αντίστοιχα αφήνουν τον όγκο στην άκρη, αλλά προσθέτουν έντονη υφή και είναι πολύ άνετα στα χείλη για πολλές ώρες, γι' αυτό και μπορείτε άφοβα να τα φορέσετε ότι σχήμα χειλιών κι αν έχετε.

Με τα sheer, οι ιριδισμοί κερδίζουν τις αντανακλάσεις του φωτός και προσδίδουν λάμψη και κατ' επέκταση όγκο. Το ίδιο, αλλά ακόμη πιο έντονο συμβαίνει και με τα glossy προϊόντα για τα χείλη, τα οποία συνήθως είναι lip-gloss ή χοντρά μολύβια χειλιών. Και τα δύο επιλέξτε τα αν έχετε μικρά, λεπτά χείλη ή αν αυτό που επιθυμείτε είναι να τραβήξετε τα βλέμματα στο στόμα σας, αφαιρώντας μεν χρώμα, προσθέτοντας όμως πλούσιο όγκο και γυαλάδα.