Αντιγράψτε τα μαλλιά και το μακιγιάζ από το Victoria’s Secret Fashion Show

Αντιγράψτε τα μαλλιά και το μακιγιάζ από το Victoria’s Secret Fashion Show

Τα χαρακτηριστικά των μαλλιών και του μακιγιάζ των αγγέλων ήταν το φρέσκο δέρμα και οι φυσικοί κυματισμοί και στα 69 διαφορετικά look.

Καλλονές όπως οι Alessandra Ambrosio, Lindsay Ellingston, Doutzen Kroes, Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, οι γνωστοί άγγελοι της Victoria's Secret, στα παρασκήνια του Fashion Show, ετοιμάζονταν πυρετωδώς.

Τα σώματα τους μπορεί να έχουν τις τέλειες αναλογίες, αλλά δεν φτάνει αυτό. Εφτά body groomers τους έβαζαν λοσιόν και bronzing gel, ώστε να κρατήσουν τη χαρακτηριστική φρεσκάδα στην επιδερμίδα. Συνολικά χρειάστηκαν 40 μπουκάλια της Victoria's Secret Angel lotion για να τα καταφέρουν να είναι λαμπερές από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Με το Bronze Shimmer Body Powder, δημιούργησαν «κοψίματα» κάτω από την κνήμη, στο κέντρο του ποδιού, πάνω στην κλείδα, και στους ώμους. Όταν βρίσκονται στο catwalk, και τα φώτα έρχονται από κάθε οπτική γωνία, η έξτρα πούδρα κάνει το σώμα να φαίνεται όμορφο και να μοιάζει με γλυπτό. Αυτό εξήγησε η beauty expert Lauren Cosenza.

Η έμπνευση για το μακιγιάζ ήταν να μεταμορφώσουν τα κορίτσια σε «αγγέλους» - τους Victoria's Secret Angels- αλλά να κρατήσουν το show δυναμικό και εντυπωσιακό. Είκοσι δύο makeup artists, υπό την καθοδήγηση του Tom Pecheux, έκαναν το μακιγιάζ των τριάντα οχτώ μοντέλων. Για να δώσουν στην επιδερμίδα λίγο χρώμα, χρησιμοποίησαν το Flawless Airbrush Instant body Spray, που δίνει ένα απαλό bronze αποτέλεσμα.

Στα μαλλιά αυτή τη χρονιά οι μπούκλες δεν είχαν το όγκο που συνηηθιζαν τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή τη φορά ήταν πιο δομημένες. Ο hairstylist Orlando Pita, που έδινε τη γραμμή διευκρίνισε ότι χρησιμοποιήθηκε μία τεχνική για να φαίνονται απλά και όχι τόσο φτιαγμένα. Και για να διατηρηθούν χρειάστηκαν σαράντα So Sexy Style Hold & Finish Hairspray.

Ο hairstylist Orlando Pita, είπε ότι το δημιούργησαν γυρνώντας το σίδερο σε διαφορετικές κατευθύνσεις, πράγμα όμως που είναι δύσκολο να κάνει κανείς μόνος του, αφού είναι επικίνδυνο να καεί.

Για τα νύχια τους, τέλος, χρειάστηκαν πέντε μανικιουρίστ, ώστε να φαίνονται άψογα.