Μεταλλικές σκιές όλη μέρα

Μεταλλικές σκιές όλη μέρα

Απαλά μεταλλικά χρώματα. Οι φωτεινές επιλογές στα μάτια.

Οι μεταλλικές σκιές αναζητούν μία θέση στα βλέφαρα σας αυτό τον χειμώνα. Μπορεί να είναι πολύ έντονες χρωματικά και έτσι η μεταλλική υφή τους να μοιάζει σχεδόν «επιθετική». Σε τέτοια περίπτωση είναι καλύτερα να τις αφήσετε για βραδινές εμφανίσεις, σε περιβάλλον με πιο χαμηλό φωτισμό όπου θέλετε την ένταση που δίνουν. Μην τις φοράτε, όμως, στο φως της ημέρας ειδικά αν υπάρχει έντονος ήλιος.

Για τις ώρες της ημέρας υπάρχουν άλλες σκιές και σε χρώματα και σε υφές. Αν, όμως, σας αρέσει η μεταλλική υφή ως τάση και θέλετε να την προσαρμόσετε σε όλες τις ώρες, δεν έχετε παρά να κάνετε σωστή επιλογή χρωμάτων και να τις απλώσετε με σύνεση στα βλέφαρα.

Οι αποχρώσεις του μπεζ, του απαλού ροζ, του ανοιχτού χρυσού και του άσπρου –πάντα σε μεταλλική υφή- μπορούν κάλλιστα να λειτουργήσουν σαν ανακλαστές φωτός και να κάνουν τα μάτια να φαίνονται πιο ξεκούραστα και φωτεινά.

Φορέστε τα σε όλο το κινητό βλέφαρο, φτάνοντας μέχρι ψηλά στα φρύδια και μην ξεχνάτε την εσωτερική γωνία των ματιών. Απλά μη υπερβάλλετε. Μπροστά στον καθρέφτη δεν θα έχετε την εικόνα που θα σας δώσει στο φυσικό φως. Γι' αυτό αρκεστείτε σε ένα πέρασμα. Μία στρώση την οποία θα δουλέψετε με το πινέλο ώστε να δέσει με την επιδερμίδα αρκεί.