Οκτώ τάσεις μακιγιάζ για να πειραματιστείτε

Οκτώ τάσεις μακιγιάζ για να πειραματιστείτε

Όλες οι τάσεις κλεισμένες στο δικό τους Κορρές Colour Kit.

Οι τάσεις που έχουν ξεχωρίσει στο μακιγιάζ αυτή τη σεζόν είναι πολλές. Το θέμα είναι η καθεμιά να επιλέγει αυτή που την εκφράζει για την εκάστοτε περίσταση. Φυσικά, για να μπορέσετε να τις πετύχετε θα πρέπει να έχετε στη διάθεση σας τα ανάλογα «εργαλεία».

Η Κορρές επέλεξε οκτώ από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις μακιγιάζ υπό την επίβλεψη professional make-up artist και «έκλεισε» την κάθε μία σε ένα ξεχωριστό σετ με τις απαραίτητες χρωματικές επιλογές. Οι επιλογές αυτές είναι προτάσεις για τη σεζόν, όπως παρουσιάστηκαν στα διεθνή catwalk shows, αλλά και διαχρονικά, κομψά look που δεν προδίδουν ποτέ.

Το concept σε κάθε Κορρές Colour Kit είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση μακιγιάζ και τα επιμέρους προϊόντα που χρειάζονται για να δημιουργηθεί. Το kit συνοδεύεται από φωτογραφία της πρότασης, που προσφέρει τη δυνατότητα ακόμη και στις λιγότερο έμπειρες να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό, επαγγελματικό make-up look.

Φυσικοί, γήινοι τόνοι, λαχταριστές έντονες αποχρώσεις, smokey eyes, λαμπερά χείλη, ultra glam μακιγιάζ. Τα friendly-budget Κορρές Colour σετ –3 full-size προϊόντα στην ενδεικτική λιανική τιμή των 16-18€- επιτρέπουν σε όσες είστε DIY οπαδοί να πειραματιστείτε με οποιαδήποτε τάση, χωρίς μεγάλο κόστος. Επιλέξτε ανάμεσα στα: Coral Lovers, Winter Nude, Naked Bronze, Khaki Lovers, Smokey Eyes, All Time Classic, Silver Glow, Extraordinary Red.