Τα τέλεια φρύδια της Camilla Belle

Τα τέλεια φρύδια της Camilla Belle

Τα φρύδια είναι το δυνατό σημείο της Camilla Belle και εσείς μπορείτε να τα αντιγράψετε.

Τα φρύδια της Camilla Belle είναι αναμφισβήτητα τα τέλεια φρύδια σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις της εποχής. Λειτουργούν σαν μαγνήτης μόλις την κοιτάξει κανείς κι αυτό σημαίνει ότι είναι τέλεια φτιαγμένα, καθαρισμένα και περιποιημένα.

Αυτό το trend των πλούσιων φρυδιών έχει απαιτήσεις που μπορεί να μην φαντάζεστε. Ίσως να νομίζετε ότι αρκεί να αφήσετε τα φρύδια σας χωρίς να τα βγάζετε, ώστε να αποκτήσουν πιο πολύ όγκο, αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Ο Brett Freedman, που είναι ο άνθρωπος που φτιάχνει τα φρύδια της Camilla Belle, έχει δώσει κάποιες συμβουλές που αξίζει να τις ακολουθήσετε για να κάνετε κι αυτό το trend δικό σας.

«Για την Camilla που έχει καταπληκτικά φρύδια, το λιγότερο είναι περισσότερο. Καθαρίζω τις τριχούλες που είναι «αδέσποτες» στη μέση και αυτές που βγαίνουν πολύ μακριά από το βασικό σχήμα των φρυδιών. Χτενίζω τα φρύδια της προς τα επάνω και κόβω τις άκρες στο τέλος τους με ένα μικρό ψαλιδάκι. Αυτό βοηθά να είναι πιο καθαρό το μέτωπο. Προσέξτε να μην κόψετε πάρα πολύ. Θέλουμε οι τρίχες των φρυδιών να έχουν αρκετό μήκος για να μένουν φυσικά στη θέση τους. Τέλος, χρησιμοποιώ ένα gel φρυδιών με κίνηση προς τα επάνω και έξω, για να κρατήσει τα φρύδια της επάνω σωστά».