Μιμηθείτε το look της Rooney Mara

Μιμηθείτε το look της Rooney Mara

Αθώο ή βαμπ; Ένα look που αξίζει να ασχοληθείτε μαζί του.

Το στυλ που υιοθέτησε η Rooney Mara, που παίζει στο πολυαναμενόμενο Girl With The Dragon Tattoo, ανήκει σε αυτά που μπορείτε να κοπιάρετε για να είστε μέσα στα πράγματα.

Σίγουρα τη βοηθάει το πάλευκο δέρμα της και τα σκούρα μαύρα μαλλιά, αλλά μην πτοείστε. Μπορείτε να πετύχετε τόσο καθαρό και δροσερό δέρμα με μία καλή βάση και ένα δροσερό, ελαφρύ και διάφανο foundation.

Τα μάτια της μένουν γυμνά σχεδόν, αλλά κι αυτό μπορείτε να το πετύχετε με ένα κονσίλερ, -όχι πολύ καλυπτικό και παχύ, περισσότερο θέλετε να δώσετε φως- και σκιές στο κινητό βλέφαρο, στο χρώμα του δέρματος που θα δώσουν απλά υπέροχες γυαλάδες και μάσκαρα για μήκος στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες. Αυτές τις γυαλάδες τις έχει και στα μήλα της, ειδικά στην nude εμφάνιση της, και κάνουν πιο φρέσκια την όλη εικόνα της.

Το δυνατό της σημείο στο μακιγιάζ, όμως, είναι αναμφισβήτητα τα χείλη της, έχοντας φορέσει μία από τις πιο hot αποχρώσεις στα κραγιόν για αυτόν το χειμώνα. Ίσως να πιστεύετε ότι τα σκούρα κραγιόν αντενδείκνυνται για σας –και μπορεί να μην έχετε άδικο. Αλλά αν αποφασίσετε να φορέσετε σκούρο μπορντό που αγγίζει τα όρια του μαύρου στα χείλη, αυτό πρέπει να είναι σταθερό, καλά σχηματισμένο και εφαρμοσμένο αντίστοιχα και να κυριαρχεί.

Δεν υπάρχει χώρος για άλλα χρώματα σε μάτια ή μήλα! Μην ξεχνάτε, άλλωστε ότι το έντονο χρώμα στα χείλη κάνει το υπόλοιπο πρόσωπο να φαίνεται πιο λαμπερό και καθαρό, κι αυτό μπορείτε να το παρατηρήσετε, συγκρίνοντας ακόμη και τις δύο αυτές εμφανίσεις της Rooney Mara.

Το τελευταίο στοιχείο της εμφάνισης της που κάνει το στυλ της μοναδικό είναι οι κοντοκουρεμένες αφέλειες, αυτές που παραπέμπουν στην Amelie και προσδίδουν μία αθωότητα σε ένα κατά τα άλλα πολύ βαμπ look.